Dalsvinget 3, 6920 Videbæk

Flot velindrettet villa centralt i Videbæk

Dalsvinget 3 er en særdeles velbeliggende villa centralt i Videbæk by, med kort afstand til både Videbæk skole, fritidscentret, børnehave og ikke mindst byens centrum med alt hvad der kan ønskes af butikker. Boligen er i en meget pæn og velholdt stand og siden nuværende ejer købt huset i 2007 er der monteret centralstøvsuger og genvex anlæg. Tidligere ejer har i 2001/02 renoveret huset med ny kloak, decra tag, mahogni vinduer, og køkken. Husets to badeværelser er ligeledes renoveret i samme periode. Der er i boligen gulvvarme i bryggerset, badeværelset og ved selve køkkenet.

Indretning: Dejligt pænt lyst og indbydende bryggers, hvorved husets badeværelse med bruseniche er beliggende, med plads til vaskesøjle i badeværelset. Stort dejligt køkkenalrum, hvor der er masser af plads og lys ind i rummet. Fra alrummet er der fransk dør til en stor skøn stue med et helt igennem skønt vinduesparti, der gør, at lyset "vælter" ind i rummet. Fordelingsgang/entre til de to børneværelser, hvor man i gangen har fået indbygget skabe, således at man opnår værelser med mere plads. Dejligt soveværelse med skabsvæg og lige på den anden side af gangen finder man husets gæstetoilet.

Der er fra alrummet udgang til en helt igennem skøn lille lukket have med en dejlig terrasse med gode muligheder for sol og hyggelige sommer aftener med en grill. Til huset er der en dejlig garage med elport samt tilhørende værksted, og bagerst på grunden er der et lille hyggeligt havehus. Omkring huset er der gode flisebelægninger og en flot nem forhave med granitskærver og buske. En flot villa med masser af kvalitet, som kan overtages straks.

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.