Se det digitale energimærke

Nygade 28B, 2. TH.

, 6950 Ringkøbing

1 / 16
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 50.000
Brutto
i
4.548
Netto
i
3.784
Boligareal 100 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1910 /1981
Kælderrum Ja
Loftrum Ja
Sagsnummer 3396-3
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 100
Ejendomsværdiskat 475
Ejerforening 1.650
Rottebekæmpelse 2
Ejerudgifter i alt 2.226

En særdeles skøn lejlighed i Ringkøbing bymidte.

"Erikshus" er en veldrevet ejerforening, der i de seneste år har fået udført en god og løbende renovering af ejendommen såvel ude som inde. Ejendommen har fået facaderne fuget om, lavet gårdmiljøet i stand med nye kloakker, lys, nye cykelskure og bordbænkesæt mm. Indvendigt er trappeopgangene lavet med ny belægning og lysnet. Denne udbudte lejlighed har gennem de seneste 8 år været udlejet, men fremstår meget velholdt. I den givne periode har lejligheden fået nye vinduer i 2009, badeværelse i 2008 og køkken i 2007. Lejligheden er med flotte gamle plankegulve og højt til loft med stuk. Stuen er med flot udsigt ud over Ringkøbing by mod vest og helt ud til klitterne ved Vesterhavet i klart vejr.

Lejligheden er med to meget gode og flotte stuer, der er adskilt med en flot dobbeltdør. Den ene stue kan evt. udnyttes til et ekstra værelse. Stort soveværelse med to tilhørende rum der fungerer som garderobeskabe. Fra soveværelset er der kig ned i den skønne fællesgård. Pænt lyst køkken med mange skabe og mulighed for at indrette en lille spiseplads. Ved køkkenet er der indrettet et lille viktualierum, liesom der er bagtrappe ned til gården. Dejligt stort badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og flotte sorte granit klinker på gulvet. I forlængelse af badeværelset er lejlighedens sidste værelse, som vil være fint til kontor/ gæsteværelse.

Lejligheden er beliggende centralt i Ringkøbing bymidte med gå afstand til alt, hvad man kan ønske sig af butikker, restauranter og biograf. Fjorden og havnemiljøet kan man gå til på 5 min. og endnu kortere afstand er der til torvet, der i sommertiden af og til er med musik i estraden og markedsdage hver fredag. En særdeles skøn lejlighed med masser af plads til en lille familie, et par eller enlige. 
kontakt
Herningvej 5
6950 Ringkøbing
 
Telefon:
+45
 96814250
E-mail:
CVR nummer:
31723345
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning