Se det digitale energimærke

Vesterhede 16

, 6950 Ringkøbing

1 / 25
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.445.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 75.000
Brutto
i
6.551
Netto
i
5.462
Boligareal 225 m²
Grundareal 3,11 ha
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1928 /1971
Sagsnummer 4021
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 90
Ejendomsværdiskat 540
Renovation 48
Skorstensfejning 49
Rottebekæmpelse 3
Gebyr genbrugsplads 83
Husforsikring 876
Ejerudgifter i alt 1.688

Naturskøn beliggende landejendom tæt på Ringkøbing by

Nu er der mulighed for at bo på landet, men med kun 3,5 km ind til torvet i Ringkøbing centrum, til den nye skole i Ringkøbing og ROFI idrætscenter samt med cykelsti hel vejen er det stadig meget centralt beliggende. Vesterhede 16 er beliggende ud af en blind vej, hvilket gør man har den skønneste fred og ro, og en skøn udsigt udover marker og enge. Ejendommens jordtiliggende på godt 3 ha er lige omkring ejendommen, og grænser op til det fremtidige vådområde, hvilket igen betyder denne ejendom ligger særdeles naturskønt, og der vil blive masser af fugleliv.

Indretning:
Stort bryggers hvorfra der er adgang til et pænt velholdt badeværelse med bruser og gulvvarme, lille mellemgang med gæstetoilet. Ældre men velholdt og funktionelt køkken med spiseplads, og herfra er der en stor dejlig spisestue, med flotte plankegulve og med fransk dør til endnu en meget stor stue, der er med tæpper på gulvet. Begge stuer har en flot udsigt til de åbne marker og eng, og fra den ene stue er der udgang til en hyggelig terrasse med udendørs pejs. Ved spisestuen er der et dejligt soveværelse. Entré med flot trappe op til 1, salen hvor der via fordelingsgang er 3 gode store lyse værelser og med endnu et toilet. På 1. salen er alle ovenlys vinduer skiftet i 2012.

I udbygninger er der etableret pillefyr i 2014, og en dobbelt garage og værksted i den ene længe. I den gamle lade er der masser af muligheder for endnu større værksted, opbevaringer mm. Sidst er der et rigtigt dejligt stort maskinhus på godt 400 kvm. her kan der indrettes til hestebokse, eller anden mindre dyrehold, og da ejendommens jordtiliggende er placeret således det vil være med meget nem adgang til folde og evt. etablering af udendørs ridebane.

Omkring huset er der en flot have med flere store træer og buske, således man har/kan skabe masser af skønne lækroge og terrasser og bare nyde den dejlige fred og ro der er på ejendommen. 
kontakt
Herningvej 5
6950 Ringkøbing
 
Telefon:
+45
 96814250
E-mail:
CVR nummer:
31723345
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning