Vejlevej 28, Givskud, 7323 Give

Minkfarm med nyere stuehus.

Minkfarmen er oplyst godkendt til en produktion med 1.065 tæver. På farmen er der ialt ca. 4.248 regulære burrum. Farmen er opbygget med en ældre lukket hal fra 1988 og 9 stk. 2-rækkede åbne haller opført i perioden fra 1995-2008. I forlængelse af den lukkede hal er bygget et halmlager.

Inventaret fremgår almindeligt pænt vedligeholdt. Antallet af burrum passer til en produktion på ca. 1.200 tæver. På farmen er de almindelige ting til drift af en minkfarm i form af hvalpenet, fælder, sluser m.v.. Af rullende inventar er der en 2 år gammel fodermaskine. Alle haller er forsynet med gødningsrender til manuel tømning, og gyllen føres til en lejet container via vakuumanlæg, hvorfra det afhentes og lagres ved opbevaringsaftale hos aftagerne.

Minkfarmen får foder fra Solegruppen. Der er ingen binding for ny ejer.

Ejendommens prissætning er uden besætning.

Stuehuset er opført af nuværende ejer i 2003/04 og er et dejligt et-plans hus med et boligareal på 180 kvm., der er særdeles godt udnyttet. Boligen er med en entré, hvorfra der er adgang til køkkenalrummet, der er med et dejligt lyst køkken samt god spiseplads og udgang til terrassen og haven. Stuen er adskilt fra alrummet med en franskdør og er med masser af godt lysindfald og med udsigt til ejendommens have. I denne del af huset er der endvidere et dejligt stort soveværelse med eget badeværelse med bruseniche og lyse elementer. I den anden del af huset er børneafdelingen - her er der via fordelingsgang 4 gode børneværelser og husets andet badeværelse.

Stuehuset opvarmes med olie. Nuværende ejer bruger ca. 1.500 l olie årligt til en familie på 5 personer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.