Se det digitale energimærke

Vittarpvej 12, Ådum

, 6870 Ølgod

1 / 26
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.325.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 70.000
Brutto
i
6.011
Netto
i
5.003
Boligareal 168 m²
Grundareal 19.999 m²
Værelser 5
Byggeår 2008
Sagsnummer 5442-1
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 374
Ejendomsværdiskat 805
Renovation 62
Rottebekæmpelse 3
Genbrugsplads gebyr 83
Husforsikring 82
Ejerudgifter i alt 1.409

En drøm af et bjælkehus i flotte omgivelser

En lille flot allé med bøgehæk og belysning for at komme op til gårdspladsen foran det 168 kvm. store bjælkehus med indbygget 47 kvm. garage, der er indrettet med aktivitetsrum, fyre- og teknikum, byder én velkommen til "Estiwest". Huset er opført i 2008, og inden da har nuværende ejer selv været ude i skoven og vælge hvert eneste træ ud. Herefter er bjælkerne transporteret til Danmark og efterfølgende er huset bygget. Dette er en helt igennem unik bolig, der indtil nu har været anvendt som fritidshus. Grunden er på knap 2 ha og er med en lille skov, bålplads og en lille sø nederst på grunden. Sælger har hentet og plantet lyng for at få en skøn naturgrund med et strejf af vestjysk hede.

Indretning: Overdækket terrasse ved indgangspartiet, hvorfra der også er adgang til garagen. Entré, hvorfra der er adgang til 3 gode store værelser via fordelingsgang, og herved også 2 badeværelser, hvor det ene er med plads til vaskesøjle, dampkabine og pæne klinker på gulvet. Det andet badeværelse er med stort skabsarrangement, bruseafdeling og på den anden side af halvmur er der et flot badekar. Der er tillige en dejlig stor sauna i badeværelset. Stue med egen brændeovn og udgang til terrasse miljøet. Denne stue fungerer pt. som mødelokale, men her kunne enten indrettes ekstra værelse, tv rum med storskærm el. lign.. Køkkenalrum og stue i et, med en minimalistisk køkkenindretning, men dog med godt med skabe og bordplads. Spisepladsen er med flot udsigt ud til grunden og de omkring liggende marker. Fra stuedelen med sofagruppe er der udgang til terrassen, hvor der er udebruser. Terrassen er med natur sten og flot udsigt til området, da huset ligger lidt højt.

På grunden er der en hyggelig bålplads, som ligger mellem den lille skov og søen.

Et bjælkehus hvor der på intet tidspunkt er gået på kompromis. Eksempelvis er taget først med tagpap og herefter er der ovenpå træspån, der er anvendt kobber på tagrender, nedløbsrør og ved stern. Et bjælkehus der skal opleves, her er der virkelig noget om snakken, når man siger, man får meget for pengene. 
kontakt
Herningvej 5
6950 Ringkøbing
 
Telefon:
+45
 96814250
E-mail:
CVR nummer:
31723345
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning