Fjerbækvej 4, Lønborg, 6880 Tarm

12.2 ha ubebygget landbrugslod, med byggeret.

Fjerbækvej 4 er beliggende med kort afstand til Lønborg og Vostrup by samt Skaven Strand, hvor der er gode bademuligheder ved Ringkøbing Fjord. Lønborg og Vostrup ligger midt på den vestjyske hede i naturskønne omgivelser tæt ved naturreservatet omkring Skjern Å.
Fjerbækvej 4 er med et areal på 12,2 ha, der er beliggende samlet omkring huset/ejendommen. Arealet er med betalingsrettigheder incl. kvægtillæg til en værdi af ca. kr. 2.600,- pr. rettighed, og der medfølger ca. 10 rettigheder. Til ejendommen er der en byggeret, til opførelse af en bolig i 1½ plan på maks. 200 kvm. og garage/udbygninger på yderligere 150 kvm.
Vand og el forefindes på grunden. Dog er vandforsyningen frakoblet oppe ved Fjerbækvej og køber skal selv sørge for at blive koblet på ledningsnettet v. Fjerbækvej påny. Der er strøm ned ved det område, der er afsat til byggefelt fra kommunens godkendelse.
Her er muligheden for at sætte sit helt eget præg på, hvorledes drømmehuset skal se ud, og med en beliggenhed trukket væk fra vejen, giver det muligheden for et skønt landsted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.