Vestjysk Mægler

- mæglervirksomheden, der knytter land og by sammen.
Vestjysk Mægler er et 100% uafhængigt mæglerfirma med salg af landbrugsejendomme, der er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE).
At vi er uafhængige betyder, at vi ikke har nogen samarbejdsaftaler og ikke er bundet af en kæde eller andre finansielle samarbejdspartnere, så vi giver dig en seriøs og reel rådgivning, uden at skulle varetage særinteresser. Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening er vi underlagt de samme lovkrav som alle andre mæglere.
Det betyder, at du som kunde er i absolut professionelle hænder. Vi arbejder udelukkende for dig og rådgiver udelukkende til dine fordel med en øget fokus på den personlige handel, med større fleksibilitet og valgfrihed.
Vi sælger også alle øvrige ejendomstyper; parcelhuse, fritidshuse, grunde, lystejendomme, hobbylandbrug mv. Dette sker via danbolig Ringkøbing Desuden har vi et stort lokalkendskab samt et stort netværk lokalt, regionalt og nationalt. For bolig handler se https://danbolig.dk/butik/ringkobing
Vores ejendomsmæglere har mere end 10 års erfaring med salg af alle typer boliger og erhvervsejendomme i lokalområdet og mere end 25 års erfaring med salg af alle typer landbrug; kvægbrug, svinebrug, minkfarme, lystejendomme mv.
Med et stort uvildigt netværk indenfor landbrugs- og miljørådgivning samt et uvildigt netværk med eksperter indenfor skatterådgivning, herunder beregning af ejendomsavance ved salg af fast ejendom, optimerer vi dit salg bedst muligt.
 
Medarbejderne hos Vestjysk Mægler er veluddannede og meget kompetente til at rådgive om alle handelens forhold, fra du har besluttet dig for et salg, og indtil handelen er helt gennemført og endelig tinglyst.
Målet for Vestjysk Mægler er altid at yde et velkvalificeret arbejde med kunden i centrum.

Medarbejdere

Per Christensen

Ejendomsmægler MDE, HD-fr.

Thomas Silberg

Ejendomsmægler MDE

Lene Lykke Gaarde

Sekretær