Tinghøjvej 1, Rimmerhus, 6920 Videbæk

Hyggelig nedlagt landejendom m. egen lille skov

Rimmerhus er en hyggelig lille landsby, hvorfra der under 15 min. kørsel til byer som Vorgod/barde, Videbæk og ikke mindst Herning samt motorvejsnettet.
Naturen samt de øvrige oplevelser ved Rimmerhus bør absolut nævnes; Jyllands Park Zoo, Haunstrup Brunkulsleje og Haunstrup Golfklub med en pay and play bane.

Ejendommen på Tinghøjvej 1 er opført i 1931 og er om-/tilbygget i 2004 med første salen. Ejendommen fremstår overalt meget velholdt. Det kan fremhæves, at der i stueplan er skiftet vinduer i 2011, og på 1. salen er vinduerne fra tilbygningen i 2004. Den skønne udbygning på 350 kvm er opført i 2001, med 54 kvm dobbelt garage, 59 kvm kombineret fyrrum og værksted med tilhørende badeværelse med bruseniche og de sidste 237 kvm er maskinhus.

Indretning: Stort bryggers hvorfra der er adgang til husets badeværelse med bruseniche samt klinker fra væg til væg - badeværelset er fra midt '70erne. Dejligt spisekøkken med kig til gårdspladsen og markerne fra de omkringliggende landbrug. Selve køkkenet er et ældre, men er et velholdt køkken med massive låger. Ved køkkenet er der et godt soveværelse, hvorfra der er et ekstra værelse, som vil være velegnet som et stort Walk-In værelse, da man også herfra har direkte er adgang til badeværelset. Stor og meget lys vinkelstue, hvorfra der er udgang til terrassen og en utrolig flot have. Sidst er der i stueplan en kombineret entré/kontorplads og herfra adgang til 1. salen. I 2004 er der udført en hyggelig første sal med synlige bjælker, således stilen på den samlede ejendom er bevaret. En fin og rummelig stue, et depotrum, hvorfra der kunne laves adgang til et af værelserne og sidste er der 2 værelser, hvoraf det ene fungere som et gennemgangsrum.

Huset er velholdt ude såvel som inde og ligger på et meget skønt og fredfyldt sted, med en 3 ha dejlig grund, med egen lille skov og ca. 2 ha jord, der pt. er udlejet til en lokal landmand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.