Væggerskildevej 8, Randbæk, 6971 Spjald

Præsentabel landejendom med parklignende have, egen sø og 41,5 ha jordtilliggende

Væggerskildevej 8 ligger blot 3,5 km fra Spjald og byder på en flot ejendom, gode udbygninger og ikke mindst en fantastisk have. I Spjald er der gode muligheder for indkøb af dagligvarer, der er med ikke mindre end 23 foreninger, et rigt foreningsliv og en skole med godt 325 elever fordelt på 0. til 9. klassetrin. Byens SFO hedder Tusindfryd og har tilbud for børn i 0. til 3. klasse og for 4. til 6. klasse er der fritidstilbud i Klubben. Der er desuden en nybygget børnehave, et fritidscenter, et nyt sundhedshus og et plejehjem i byen. Derudover er der flere større industrivirksomheder og flere forretninger.

Sammenholdet i Spjald er noget særligt og i 2009 blev byen kåret, som årets landsby af Region Midtjylland.

Her kommer du på landet men er samtidigt tæt på det meste, da der blot er 30 km til Holstebro, 32 km til Herning, 24 km til Ringkøbing og 26 km til Skjern. Dertil kommer, at der er adgang til motorvej cirka 25 km fra ejendommen.

Indretning
Du mødes af et muret og meget indbydende og overdækket indgangsparti, der gør, at du har en god spiseplads ude, hvor du altid har læ og samtidigt betyder det, at du kan gå tørskoet imellem hus og stalden, hvor den første del er lavet til bryggers. I entreen er der lyse klinker på gulvet og naturligvis gulvvarme. Trappen til 1. sal er her og deroppe finder du en fordelingsgang og 3 gode velholdte værelser, der alle er regulære og lette at indrette, samt har ens gulvtæpper. Fra entreen kommer du ind i husets køkken, som er fra 2000. Den samme klinke fortsætter fra entreen og det samme gør gulvvarmen. Køkkenet har snildt plads til en spiseplads og er delvis åben ind til stuen, der er stor og har både sofa område og spiseplads. Fra stuerne er der en dejlig udsigt til den flot anlagte have. I stuen er der et flot lyst gulvtæppe og i gangen fra stuen til badeværelset fortsætter klinkerne fra entre og køkken. I badeværelset for enden af gangen er der naturligvis gulvvarme under de lyse klinker og dette rum er ligeledes renoveret i 2000. Det er indrettet med klassisk lyst invester og sanitet, sminkebord og en dejlig rummeligt bruseniche. Fra badeværelset kommer du til soveværelset, der ligeledes har udsigt til haven og en dejlig skabsvæg med masser af opbevaringsplads.

Udbygninger
Ejendommens udbygninger er, som resten af ejendommen, meget velholdte og kan tages i brug, som de er. I forlængelse af stuehuset ligger en stald på 312 kvm med spalter, til kvæg, som er rengjort og i dag bruges til opbevaring. Går du igennem stalden kommer du ud til silobygningen på 362 kvm, der i dag bruges til garage og opbevaring. Her er der højt til loftet og sammen med den høje port, er der gode muligheder for at køre større maskiner ind eller brug af lift. Det fritstående maskinhus er 130 kvm, med murede ydermure og støbt bund, så anvendelsesmulighederne er igen mange da der også her er loftshøjde til brug af lift eller høje reoler, hvis du savner opbevaringsplads. Bag ejendommen og med fremragende tilkørselsforhold ligger en gylletank, der er lejet ud, som buffertank.

Jordtiliggende
Af ejendommens jordtiliggende på 41,5 ha er de 37,16 ha dyrket. Betalingsrettighederne er med tillæg og det samlede tilskud pr. år er kr. 114.407,- inkl. grønne komponenter. Jorden er bortforpagtet for 2018.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.