Skjernvej 69, 6920 Videbæk

Velholdt hus ved Fiskbæk by med parklignende have.

Skjernvej 69 er er en meget velholdt ejendom, der ligger i udkanten af Fiskbæk. Der er en flot have med stort græsareal, der kan bruges til have, boldbane mv. Der er mange skønne lækroge. Ejendommen ligger meget centralt til Skjernvej men samtidig ugenert for trafik og forbipasserende, men dog med kort afstand til naboer og med blot 5 km indtil Videbæk by med skole og idrætscenter og 3 km til Herborg by med friskole og kulturhus.Der er mulighed for at deltage i et velfungerende foreningsliv og valg mellem folkeskole og friskole.
Dejligt velindrettet stuehus med mellemgang med gulvvarme, bryggers med toilet og opgang til 1 sal. Forgang med adgang til badeværelse med bruseniche, klinker og gulvvarme. Der er køkken med spiseplads og herved kontor. Ved køkkenet er der indgang til spisestue, hvorfra der er udgang til en meget flot have med skønne lækroge og terrasser. Der er desuden en stor stue, der adskilt fra spisestuen med en fransk dør. Ved husets entré ligger soveværelset. 1. sal er med en meget skøn stue og 3 gode værelser.
Udbygninger til ejendommen er i meget fin stand med flot lukket gårdhave, der indbyder til mange muligheder. Der er garage ud til vejen. Der er et opvarmet værksted og fyrrum med halmfyr med billig opvarmning, der er en stor akumueringstank, så der kun skal fyres 1 gang om dagen. Gammel kostald er ikke længere i brug. Der er maskinhus og lade med god plads til hobbyaktiviteter eller til indretning af stort aktivitetsrum/gildesal. Ejendommen er under udstykning og vil efter udstykning have et areal på ca. 8.000 kvm. skøn parklignende have og med et helt igennem skønt drivhus/væksthus. Såfremt der ønskes mere jord til ejendommen, kan der ved nærmere aftale tilkøbes ca. 1 ha ekstra, der er beliggende ved ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.