Nørrevej 9, Staby, 6990 Ulfborg

Hyggelig landejendom i Staby.

Nørrevej 9 i Staby er en hyggelig landejendom med tilhørende 6,1 ha jord, som er beliggende med de 4 ha omkring huset og de sidste 2,1 ha på den anden side af vejen ca. 100 m. herfra. Huset er med en meget dejlig og læfyldt gårdsplads, hvor nuværende ejer har fældet og ryddet grunden for beplantning og efterfølgende plantet haven til med nye træer og buske. Ejer har endvidere løbende vedligeholdt huset med nyt badeværelse i 1999, meget flot bryggers med hvælvinge lofter samt et ekstra badeværelse i 2004/05, nyere stokerfyr samt etableret dræn omkring huset, samt vestgavl på stuehuset og sydgavl på stalden er er omfuget i henholdsvis 2001 og 2004

Indretning: Huset er med entré, et meget dejligt og stort bryggers med flotte hvælvinge lofter og klinke gulve. Fra bryggers er der mulighed for at komme ud i de gamle staldbygninger, hvor der kan indrettes gildesal eller aktivtetsrum. Ved bryggerst er der endvidere det ene badeværelse, der ligesom bryggerset er meget flot og indbydende. Det andet badeværelse ligger ved entré/køkken og er også et dejligt stort badeværelse - begge badeværelser er med bruseniche. Køkkenet er et ældre HTH køkken, men som dog er funktionelt og med udsigt til gårdspladsen fra spisepladsen. Hyggelig tv-stue ved køkkenet, der er i åben forbindelse til den store stue, og sidst er der i stuplan er godt stort soveværelse med skabsplads. 1. salen er med fordelingsgang til 4 fine værelser. Loftsrum og skunkrum er af nuværende sælger blevet efterisoleret.

Udbygninger til denne ejendom er gennemgående i en god stand, og der er gode muligheder for enten at lave bokse til heste eller får, og med et jordtilliggende lige omkring og tæt ved ejendommen er der meget fine muligheder for folde, samt etablering af ridebane. Der er søgt hektar støtte på ca. 5 ha. Dette er en spændende ejendom som er rigtigt fin udvendig, indvendigt er der også renoveret langt henad vejen, men med mulighed for at lige selv sætte de sidste detaljer på indretning og stil indvendigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.