Skjernvej 69, 6920 Videbæk

Fritidslandbrug med 17 ha

Skjernvej 69 er er en meget velholdt ejendom, som ligger i udkanten af Fiskbæk. Der er en flot have med stort græsareal, som kan bruges til have, boldbane mv. Der er mange læhegn og mulighed for at lave mindre folde til heste eller andet mindre dyrhold på hobbybasis. Ejendommen ligger meget centralt til Skjernvej men samtidig ugenert for trafik og forbipasserende, men dog med kort afstand til naboer og med blot 5 km indtil Videbæk by med skole og idrætscenter og 3 km til Herborg by med friskole og kulturhus.Der er mulighed for at deltage i et velfungerende foreningsliv og valg mellem folkeskole og friskole.
Dejligt velindrettet stuehus med mellemgang med gulvvarme, bryggers med toilet og opgang til 1 sal. Forgang med indgang til badeværelse med bruseniche, klinker og gulvvarme. Der er køkken med spiseplads samt kontor. Ved køkkenet er der indgang til spisestue, hvorfra der er udgang til en meget flot have med skønne lækroge og terrasser. Der er desuden en stor stue, der adskilt fra spisestuen med en fransk dør. Ved husets entré ligger soveværelset. 1. sal med en meget skøn stue og 3 gode værelser.
Udbygninger til ejendommen er i meget fin stand med flot lukket gårdhave, der indbyder til mange muligheder. Der er garage ud til vejen. Der er et opvarmet værksted og fyrrum med halmfyr med billig opvarmning. Der medfølger både traktor, halmpresser, halmvogn og transportør til at bjerge halmen til fyret. Der er stor akumueringstank, så der kun skal fyres 1 gang om dagen. Gammel kostald er ikke længere i brug. Der er maskinhus og lade med god plads til maskiner. Ejendommens samlede jordtilliggende er 17,06 ha god dyrkningssikker JB 3 jord, som fordeles med 15 ha dyrkbar jord, 2,06 ha have, skel, læhegn mv. Det dyrkbare jord er bortforpagtet i 2015 og 2016 med en årlig lejeindtægt på 65.000 kr. Der medfølger 15 stk. alm betalingsrettigheder med en pålydende værdi i 2015 på kr. 1.281 pr. ha. Der er vandindvindingstilladelse til 18.000 m3 pr. år og 20 m3 pr. time gældende ind til 12. marts 2023. Vandingsanlægget benyttes ikke. Der medfølger mindre maskinpark samt plænetraktor og udstyr til vedligeholdelse af haven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.