Ringkøbingvej 48, Opsund, 6920 Videbæk

Stuehuset er fra 1922 og i 1995 er havestuen på sydsiden af huset bygget. Husets ene badeværelse, samt tilstødende soveværelse er renoveret i 1996 og er stort set ikke brugt. Husets andet badeværelse er ældre og det samme gælder for husets køkken og øvrige rum, som tæller baggang med trappe til uudnyttet førstesal og adgang til et lille kammer og husets ældste badeværelse, samt køkken. Køkkenet har vinylgulv og adgang til lille spisestue, værelse og viktualierum.

Stuen er centralt placeret og er yderst rummelig. Fra stuen er der adgang til husets forgang og ikke mindst en stor og lys sydvendt havestue fra 1995. Havestuen har klinkegulv.

Overalt i stueetagen bemærker man den gode loftshøjde, som giver mulighed for at efterisolere nedefra og da huset har krybekælder kan der ligeledes efterisoleres i denne.

Fyrrummet er i dag i kælderen, hvortil der er adgang fra viktualierummet, der er i forbindelse med husets køkken. Ejendommen opvarmes med oliefyr.

Stuehuset har på sydsiden en fin have, der er let at holde med flotte høje træer og på den anden side af stuehuset er der mulighed for at lave et rigtigt hyggeligt gårdmiljø, da tre af de tilhørende bygninger ligger i tre længer op til stuehuset og derfor skaber læ og en hyggelig gård.

På ejendommen er der et godt fritliggende maskinhus med fast bund og rigeligt med plads under tag.

Er det drømmen at komme på landet med plads omkring dig, så er her en ejendom, der trænger til en renovering og som du kan sætte dit eget præg på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.