Foldagervej 6, Hee, 6950 Ringkøbing

Dejlig beliggende landejendom med knap 10 ha

Foldagervej 6 ligger helt omme for enden af en lukket grusvej, hvilket giver den skønneste fred og ro på ejendommen. Omkring ejendommen er der ca. 6,3 ha, hvor der er en dejlig lukket have, frugthave og en flot sø med hundredvis af guldfisk - haven er delt op i en masse skønne små afdelinger, som man kan nyde. Ejendommens sidste matrikel på godt 3,6 ha er en regulær mark, der dyrkes og er i luftlinje beliggende ca. 500 m. fra ejendommen. Der søges EU-tilskud på ca. 8,6 ha af ejendommens jordtilliggende. Stuehuset, der er fuldmuret, er opført i 1997 og fremstår særdeles solidt, lyst og med en god rumfordeling.

Indretning: Stort kombineret bryggers/entré med plads til vaskemaskine og tumbler. Herved er der et dejligt stort soveværelse samt husets badeværelse, der er med bruseniche, lyse klinker på gulvet og pænt skabsarrangement. Stort køkkenalrum med pergogulv samt udgang til overdækket terrasse og haven. Køkkenet er med mange skabe og masser af dejlig bordplads - der er i alrummet mulighed for at montere en brændeovn. Via franskdør kommer man ind i en stor lys stue med meget fin plads til både spisebord og sofagruppe - stuen er meget lys og indbydende. Fra alrummet er der en mindre fordelingsgang, hvor huset 3 børneværelser er beliggende. Alle værelser er meget regulære.

Under stuehusets tag er der 41 kvm. dejlig garage og værksted samt få meter herfra en dobbelt carport, så er ønsket et stort værksted, kan man indrette dette i den integrerede garage. Foldagervej 6 er en skøn landejendom, hvor der er meget fin plads til heste, etablering af udendørs ridebane; men mest af alt så er der den skønneste fred og ro.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.