Ringkøbingvej 15, Tim, 6990 Ulfborg

Jagt og lystejendom beliggende i særdeles skøn natur.

Ringkøbingvej 15 er et særdeles naturskønt sted, hvor der er mulighed for at nyde noget af den skønneste vestjyske natur. Ejendommen har både gennemløb af Madum bæk, egen sø og et helt igennem fantastisk skov- og hedeareal, der er kuperet. Af ejendommens samlede 75 ha er 20 ha agerjord der er bortforpagtet, og knap 1,5 ha er permanent græs. Resten ca. 53,5 ha er eng, hede, skov samt bygningsparcel med tilhørende vejarealer. Det er en fantastisk oplevelse at gå ud i hede- og skovarealet - man fornemmer nærmest at man kommer langt væk fra alt, og der er den skønneste fred og ro.

Stuehuset: Stor entre med klinker, der er ny renoveret, og herved er der et stort badeværelse med bruseniche. Rummeligt køkkenalrum der ligger i åben forbindelse til stuen. Fra alrummets spiseplads er der udgang til en dejlig overdækket terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde den skønne natur med rådyr, der kommer helt op til stuehuset. Køkkenet er pænt lyst og velholdt og fra 2008. Ved alrummet er soveværelset. Fra entreen er der adgang til en stor og flot gildesal, hvor der også kunne indrettes ekstra værelser, hvis der er behov herfor. Ved gildesalen er der et meget stort værelse samt et pænt nyere gæstetoilet. Nuværende ejer er ved at efterisolere loftsrummet, således at der kan være mulighed for at udnytte 1. salen til beboelse. Der er gulvvarme i badeværelse og køkkenalrummet.

Via lille mellemgang er der fra gildesalen adgang til udbygninger, hvor der er to mindre disponible rum og en dejlig ladebygning med to siloer, en på 3 tons og en på 2 tons, der er til piller. I laden er der gode muligheder for opbevaring, og der er støbt gulv. Der er i laden indrettet to disponible rum, det ene er fyrrum. I de øvrige staldbygninger er der indrettet plads til mindre dyr som eksempelvis får, et meget stort værksted og garage til bil, trailer og havetraktor. Der er i 2015 opført et godt fritliggende maskinhus på 72 kvm.

Ejendommen ligger trukket tilbage fra landevejen, og der er blot 4 km. ind til Tim by, der er med skole, idrætshal og indkøbsmulighed, og til Ringkøbing og Holstebro er der blot 20 min i bil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.