Søgårdevej 1, Kloster, 6950 Ringkøbing

Ejendom i smukke omgivelser med 1,5 ha.

I smukke omgivelser 500 m nord for Kloster by og med kik til Stadil Fjord, ligger denne ejendom med et jordtilliggende på ca. 1,5 ha. Ejendommen er med et ældre stuehus som trænger til en renovering. Hvis ønsket er et nyt og dejligt parcelhus i landlige omgivelser lige ved bygrænsen, kan dette også være en mulighed fremfor renovering.
Byen Kloster ligger midt mellem Ringkøbing og Søndervig, med kort afstand til fjorden, Vesterhavet og golfbanen i Søndervig. Kloster er kendetegnet for et særdeles godt sammenhold, et rigtig godt skolemiljø, en brugsforening og ikke mindst kulturcentret der også danner rammen som et meget stort samlingssted for byen og oplandet.

Stuehuset er med entrê og i tilknytning to værelser, et rummeligt spisekøkken, en stor stue hvorfra der er udsigt til haven og de omkringliggende marker. I den anden ende ligger husets badeværelse samt to værelser og et bryggers. Stuehuset er opført i 1870, og det skal forventes, at huset skal renoveres. Til ejendommen er der indrettet en lejlighed i de tidligere staldbygninger på ca. 110 m2. Lejligheden er ikke godkendt af kommunen ved opførelse, men der ses velvilligt herpå. Såfremt stuehuset nedrives, kan der gives en ny landzonetilladelse, og hermed godkendelse til brug af lejligheden som beboelse. Ønskes dette, skal lejligheden dog opfylde isoleringskrav gældende pr. indretningsåret, der ca. er 1998. Der er endvidere et stort og dejligt maskinhus samt en halmlade til ejendommen. Halmladen er pt. udlejet.

Her er muligheden for at lave sin helt egen skønne plet med alle de nævnte muligheder og fordele i en meget velfungerende landsbysamfund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.