Sønderbyvej 23, Holmsland, 6950 Ringkøbing

Flot landejendom med 14 ha jord og direkte adgang til fjorden.

Kloster er en hyggelig lille by med ca. 626 indbyggere. Kloster er beliggende mellem Vesterhavet, Stadil Fjord og Ringkøbing Fjord, hvilket gør at der masser af skøn natur lige udenfor døren til vandreture, cykelsti til Søndervig og Ringkøbing samt med flere særdeles gode surf muligheder tæt på. Byen ligger syv kilometer nordvest for Ringkøbing og med blot fem kilometer til Søndervig. Kloster er kendetegnet for et stærkt sammenhold, velfungerende Brugsforening og med et flot Idræts- og kulturhus. På Kloster skole er der ca. 90 elever og klasser op til og med 6 klasse. Fra ejendommen er der blot 3 km. til skolen og indkøb.
Sønderbyvej 23 er beliggende med direkte adgang til fjorden via privat vej ned til den sydlige del af ejendommens jordtiliggende. Til ejendommen er der flere gode og solide udbygninger og med en stor lagerhal på 445 kvm. med port giver ejer masser af muligheder for et liberalt erhverv. Ejendommen har endvidere 56 kvm. garage samt et 68 kvm. stor værksted og fyrrum. Omkring ejendommen er der flere gode terrasser og ikke mindst den store skønne lukkede gårdhave, haven omkring boligen er en anlagt med en græsplæne.
Boligen er indrettet i stueplan med et dejligt bryggers hvorfra der er et dejligt soveværelse og et pænt lyst og rummeligt badeværelse med bruseniche. Entre der fungere som fordelingsrum i stueplan samt med opgang til førstesalen. Stort køkkenalrum med køkken fra 2007, hvorfra der fra selve køkkenet er udsigt ud til gårdspladsen og fra spisepladsen er der udsigt til haven og udgang hertil, hermed får man masser af dejligt lys ind i alrummet. Stuen og alrummet er adskilt med en dobbelt fransk dør. 1. salen med 4 gode værelser, hyggelig tv-stue og herved toilet. Fra de store værelse med vest er der udgang til altan.
Ejendommens jordtiliggende er bortforpagtet og giver en leje på ca. kr. 34.000,- + moms.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.