Kærbyvej 10, Rindum, 6950 Ringkøbing

Attraktiv ejendom i Rindum med 2 ha

Nu er der mulighed for at købe en særdeles velholdt landejendom, tæt ved skov og by. Ejendommen er under udstykning af jorden, og der vil herefter være ca. 2 ha tilbage til ejendommen. De 2 ha vil være beliggende omkring ejendommen, og der vil være fine muligheder for et par heste eller lignende. Arealet omkring ejendommen, herunder haven er meget velplejet. Der er samlet set 2.100 m2 udbygninger, som generelt er i meget god stand, men der kan ved fælles aftale med sælger nedrives dele af udbygninger, hvis dette ønskes.

Flot og velholdt bolig med tegltag og tagvinduer fra 2012 og gavl fra 2013. Ifølge ejers oplysninger er boligen på 140 m2 i grundplan og 90 m2 på 1. sal.
Indeholder dejlig stor bryggers hvor fra er adgang til et pænt lyst badeværelse med bruseniche, badeværelset er renoveret i 1992. Et dejligt spisekøkken med et ældre HTH køkken, som alt andet er det meget velholdt. Herfra adgang til en meget stor vinkelstue, hvorfra der er dejligt lysindfald og udsigt ud over åbne marker. Stort værelse/kontor i forbindelse til stuen fungerer som gennemgangsrum til soveværelset, der som alle øvrige rum er dejlig stor og lys. Fra soveværelset er der også adgang til badeværelset. 1. salen er fra 1983 og er med 4 meget dejlige værelser, to i hver ende og ved den østlige ende er der et badeværelse. Desuden er der en mindre opholdsstue på 1. salen, men vil også være velegnet til aktivitetsrum.

Ejendommen ligger i et meget attraktivt område tæt ved hundeskoven og tæt ved Ringkøbing Fjord. Der er 4 km til torvet i Ringkøbing og 2 km til Ringkøbing ny skole og 2,5 km til gymnasium og handelsskole - et særdeles attraktivt sted hvis ønsket er at bo på landet, men tæt ved faciliteterne som børnefamilien har brug for - en ejendom der er meget velholdt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.