Vesterhede 16, 6950 Ringkøbing

Naturskøn beliggende landejendom tæt på Ringkøbing by

Nu er der mulighed for at bo på landet, men med kun 3,5 km ind til torvet i Ringkøbing centrum, til den nye skole i Ringkøbing og ROFI idrætscenter samt med cykelsti hel vejen er det stadig meget centralt beliggende. Vesterhede 16 er beliggende ud af en blind vej, hvilket gør man har den skønneste fred og ro, og en skøn udsigt udover marker og enge. Ejendommens jordtiliggende på godt 3 ha er lige omkring ejendommen, og grænser op til det fremtidige vådområde, hvilket igen betyder denne ejendom ligger særdeles naturskønt, og der vil blive masser af fugleliv.

Indretning:
Stort bryggers hvorfra der er adgang til et pænt velholdt badeværelse med bruser og gulvvarme, lille mellemgang med gæstetoilet. Ældre men velholdt og funktionelt køkken med spiseplads, og herfra er der en stor dejlig spisestue, med flotte plankegulve og med fransk dør til endnu en meget stor stue, der er med tæpper på gulvet. Begge stuer har en flot udsigt til de åbne marker og eng, og fra den ene stue er der udgang til en hyggelig terrasse med udendørs pejs. Ved spisestuen er der et dejligt soveværelse. Entré med flot trappe op til 1, salen hvor der via fordelingsgang er 3 gode store lyse værelser og med endnu et toilet. På 1. salen er alle ovenlys vinduer skiftet i 2012.

I udbygninger er der etableret pillefyr i 2014, og en dobbelt garage og værksted i den ene længe. I den gamle lade er der masser af muligheder for endnu større værksted, opbevaringer mm. Sidst er der et rigtigt dejligt stort maskinhus på godt 400 kvm. her kan der indrettes til hestebokse, eller anden mindre dyrehold, og da ejendommens jordtiliggende er placeret således det vil være med meget nem adgang til folde og evt. etablering af udendørs ridebane.

Omkring huset er der en flot have med flere store træer og buske, således man har/kan skabe masser af skønne lækroge og terrasser og bare nyde den dejlige fred og ro der er på ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.