Gransangervej 30, Lodbjerg Hede, 6950 Ringkøbing

Stort, velholdt og flot renoveret fritidshus v. Vesterhavet.

Dette fritidshus er beliggende meget naturskønt, for enden af en lukket stikvej. Huset er af nuværende ejer blevet total renoveret indvendigt i 2008 med nyt køkken, badeværelser, vægge lofter mm., og i samme ombæring har ejer valgt at sløjfe poolen og herved opnået et helt fantastisk hus mht. rummeligheden. Samtidig er der udvendigt i 2008 blevet renoveret forhaven/indkørsel med granitskærver, terrasser, haveanlæg og etableret en meget hyggelig havepavillon, hvor man kan nyde de kølige sommeraftner i stearinlysenes skær.

Huset er indrettet med entré/bryggers hvor der er plads til vaskemaskine og tumbler. Fordelingsgang til 3 gode værelser, som alle er med skabe, samt med to sovepladser, ved disse 3 værelser ligger det ene af husets badeværelser, der er med klinkegulv og bruseniche. Det meget store og skønne køkkenalrum fungerede tidligere som huset stue og køkken, da huset havde pool, nu er det kun som alrum, hvilket igen giver masser af skøn plads til den store familie. Selve køkkenet er et pænt designa køkken i hvidt og med alt i hvidevare, masser af skabs- og bordplads. Herved er der det sidste af husets værelser, der er med dobbeltseng, og med et mindre separat påklædningsværelse. Den nyindrettede stue er med et meget skønt lysindfald, loft til kip spot i loftet, kort og godt et skønt rum som bør opleves. Ved stuen er der det andet badeværelse der er med dampkabine, nedsænket spabad til 4 personer og igen renoveret i bedste materialer.

Til huset er der et meget flot haveanlæg, der dog er med et minimum af vedligeholdelse, flot indkørsel/forhave, flere gode lækroge og terrasser og ikke mindst den skønne havepavillon, hvor der er lavet en hyggelig gangsti over til med belysning. Huset har netop fået installeret nyt el i teknikum, for ny ejer er der her et hus som er gennemført i gode materialer. Nuværende ejer har tilmeldt huset til udlejning via Elite feriehusudlejning i Søndervig, men har indtil for nylig været anvendt som ejers helårs bolig, det var med dette i tankerne husets renovering har taget udgangspunkt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.