Mosdalvej 4, Vesterbæk, 6971 Spjald

Utraditionelt og velholdt hus med flot udsigt.

Dette spændende og særdeles indbydende hus på landet er beliggende med en skøn udsigt til eng og skov, og med sin helt egen allé med rønnetræer og buske om til husets gårdsplads er det absolut et besøg værd. Huset er gennemrenoveret i 2005/6 og fremstår velholdt og moderne med store lyse rum. Renoveringen er udført således, at det skønne gamle hus' sjæl er bevaret. Siden den store renovering har nuværende ejer installeret nyt pillefyr i 2011, vandskuret facaden, renoveret den store stue med det skønne hvælvingeloft, fornyet kviste på huset og fået lavet nye porte til laden.

Indretning: rummelig hall/entré, hvorfra der er adgang til et værelse, samt et dejligt stort soveværelse. Her findes også husets rummelige badeværelse med bruseniche og fliser fra væg til væg. For enden af gangen kommer man ind i den store og skønne stue med hvælvingeloft, et lyst rum, som også kan anvendes til aktivitetsrum mm. I hallen er der trappe op til 1. sal, der indeholder et stort lækkert værelse og en repos/gang, hvor der kunne indrettes et kontor, herfra kan man også komme ud i et uudnyttet loftsrum på ca. 40 m2. Køkkenet er et dejligt snedkerkøkken, med adgang til et godt og rummeligt viktualierum. Alrummet er med synlige bjælker, brændeovn og udgang til den skønne have. Her er mulighed for spiseplads med god plads til langbord. Ved alrummet er der et værelse, som er velegnet til legerum/kontor. Fra rummet er der trappe til en helt fantastisk stue, hvorfra man kan se ned i alrummet og med en flot udsigt udover engen og skoven.

Udbygningerne er velholdte og anvendelige. Her er værksted, et godt vaskerum, grovkøkken, fyrrum, og sidst er der ladebygningen, der er indrettet til garage og opbevaring. Grunden omkring huset er let kuperet, hvilket giver mulighed for masser af skønne lækroge. Huset er højt beliggende med udsyn og indbydende natur. Fra ejendommen er der blot 2 km. til Ølstrup by, der lige er blevet kåret til årets landsby. Der er både skole, indkøbsmuligheder og rigt foreningsliv, hvilket gør denne ejendom ideel til børnefamilien, der ønsker skøn natur, ro og frisk luft.

Klik her for at se boligpræsentation af Hall
Klik her for at se boligpræsentation af Spisestue
Klik her for at se boligpræsentation af Badeværelset
Klik her for at se boligpræsentation af Gårdspladsen
Klik her for at se boligpræsentation af Haven

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.