Klitrosevej 53, Stauning, 6900 Skjern

Meget veludført og dejligt lyst fritidshus.

Særdeles flot og meget velbygget fritidshus, hvor der er den skønneste fred og ro - ikke kun fordi området generelt er meget fredeligt, men også fordi huset ligger sidst på stikvejen med masser af dejlige træer, men samtidig på en af de sidste stikveje inden Ringkøbing Fjord. Her er der så absolut et fritidshus, hvor man blot lægger ryglænet ned på havestolen, stikker næsen op mod skyen og med lukkede øjne blot nyder man kan slappe af helt ugenert. Huset er af nuværende ejer brugt til udlejning og indbringer til ejer ca. kr. 70.000,-.

Huset er indrettet med entrê, hvorfra der er adgang til gæstebadeværelse med vaskesøjle og et af de 3 værelser. Stort lyst og lækkert køkkenalrum med et fint køkken med masser af skabe og godt med bordplads - i alrummet er der god plads til et stort langbord, og skulle man få gæster kan der dækkes op til rigtig mange. Fra alrummet er der via en lille mellemgang adgang til huset to øvrige værelser. På alle værelser er der skabsplads. Det store badeværelse ligger ved de to værelser og er med både spabad, sauna og bruseniche. Stuen, der ligger i åben forbindelse med alrummet, er indrettet med et enkelt trin ned, masser af vinduer ud til grunden og med en flot brændeovn, der giver en skøn atmosfære i huset.

Et klassisk moderne og flot fritidshus, med mange store flotte vinduespartier, der gør at huset er meget lyst og indbydende, og en varmepumpe der gør huset mere energivenligt. Omkring huset er der en stor skøn terrasse, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Skulle der opstå et behov er dele af terrassen overdækket. Et meget skønt fritidshus som skal opleves. Her er der et rigtigt godt hus til prisen - nærmest et røverkøb!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.