Bavnehøj 5, Bølling, 6900 Skjern

Ejendommen med de mange muligheder på 3.063 kvm grund.

Beliggende på en mere end 3.000 kvm. stor grund grænsende op til legepladsen og boldbanen til fælles spil og leg, finder man dette lille og meget hyggelige hus i Bølling. Landsbyen Bølling er med en skøn fred og ro og kendetegnet ved, at man kender hinanden, og "passer" på hinanden, men sagtens uden ens privatliv forstyrres. Fra Bavnehøj 5 er der blot 100 m til skolebussen, der kører til Række Mølle skole, men også med kort afstand til Skjern by med et rigt handels- og kulturliv.

Huset er indrettet med en stor entré, hvorfra der bl.a. er adgang til husets badeværelse, der er med god plads til bruseniche. Køkkenet er primært som et dejligt arbejdskøkken. Her er en udtræksplade, således man kan få plads til 4 personer ved bordet. Fra køkkenet er der adgang til et rigtigt stort soveværelse med skabe. Stuen er en meget stor vinkelstue, der er adgang til fra både entré og køkkenet. Stuen er så stor at, såftemt det er ønsket, der kan indrettes et ekstra værelse. Huset er med en meget fin og tør kælder med flere gode disponible rum, som sælger har haft indrettet med et billardrum. Der er i alt 3 rigtigt gode rum i kælderen og et par ekstra små rum.

Til ejendommen er der endvidere 3 meget fine udbygninger alle på ca. 140 kvm. Her er et utal af muligheder. Sælger har gennem mange år drevet Bølling Lavpris med salg af antikviteter samt bytte med bøger og blade. Såfremt man ikke lige går med en indre handelsmand i maven, kunne de 3 bygninger indrettes til eks. garager, et legeland eller indendørs boldbane til ungerne. En mulighed er at, indrette bed and breakfast. Bagest i haven kan der indrettes en skøn lille fredelig oase, og børnene kan løbe om på legepladsen og boldbanen. En meget spændende og anderledes ejendom med masser af muligheder. Huset er endvidere renoveret med naturgasanlæg fra 2010 og eternittag fra 2007. Omkring ejendommen er der flere gode terrasser og skønne lækroge. Her er det, at det gamle ordsprog absolut er rammende - det er kun fantasien der sætter grænser!

Eventuelle interesserede er velkomne til at køre op i indkørslen for at se nærmere på huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.