Vesterhavsvej 1, Vedersø, 6990 Ulfborg

Flot nedlagt landbrug på 14,5 ha med skøn grillhytte og 3 km til Vesterhavet.

Velkommen til dette enestående, nedlagte landbrug på Vesterhavsvej 1 i naturskønne Vedersø. Her får I en velholdt ejendom helt tæt på naturen og med uforstyrret, grøn udsigt så langt øjet rækker.

Til ejendommen hører samlet 14,5 ha jord, hvoraf 8,87 af disse er bortforpagtet. De resterende 5,7 ha har bl.a. et lille skovområde, hvor der er mulighed for at etablere shelters og altså udnytte naturen til fulde. Området er særdeles attraktivt for rådyr, og der er derfor også gode jagtmuligheder på grunden.

Ejendommen består af et hovedhus med rødt eternittag (2012) og førstesal samt en stor stald/ladebygning, hvor der indtil 2010 har været kødkvæg, men nu er god plads til hobbyaktiviteter, bilsamling eller lige hvad man drømmer om. Bygningen indeholder desuden både værksted og fyrrum (pillefyr). Til huset hører også en stor isoleret dobbeltgarage med el-porte.

Vi kommer ind i husets rummelige entre- og gangareal med gode opbevaringsmuligheder og praktisk klinkegulv. Herfra er der adgang til det særskilte bryggers og til den flotte, nye overetage, som blev etableret til beboelse i 2012. Overetagen har eget wc og kan nemt indrettes til to store værelser frem for åbent stueareal, hvis man ønsker det.

Tilbage i underetagen finder vi hjemmets velholdte køkken med spiseplads, to skønne stuer med flotte træpaneler og karme, badeværelset samt to gode værelser. Lyset vælter ind af vinduerne i de sydvestvendte stuer, og det flotte lyse trægulv bringer solens stråler helt ind i rummene.

Bag huset ligger et af hjemmets helt store trækplastre: Den flotte grillhytte, hvor man i venners lag kan lave middag og spise på årets lyse sommeraftner. Bænkene kan omdannes til sovepladser - og pludselig har man altså eget sommerhus i baghaven. Fantastisk!

Tag familien under armen og kig forbi denne unikke ejendom i Vedersø. Vi står klar til at give jer den store rundvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.