Stavnskjær 3, Velling, 6950 Ringkøbing

Idyllisk stråtækket ejendom tæt ved skov og strand.

Der er her tale om en idyllisk stråtækt ejendom med bondegårdsvinduer, som ligger lidt i læ for den stride vestenvind og med flot udsigt over det flade vestjyske landskab. Ejendommen er nyopført i 1987 ud fra de gældende bygningsregler på dette tidspunkt med ny sokkel, mure, tag mv.
Ejendommen ligger 2 km. fra Velling, som er en hyggelig lille landsby med et rigt foreningsliv. Her findes bl.a. dagligvarebutik og friskole med børn fra 0-9. klasse samt Vestjyllands Højskole med mange aktiviteter for egnens befolkning og Fjordvang Ungdomsskole.
Der er 7 km til Ringkøbing, som har surfeplads ved Ringkøbing Fjord og et hyggeligt by- og havnemiljø. En god handelsby, hvor der hele året er forskellige aktiviteter på byens hyggelige torv. Ejendommen ligger tæt ved skov og strand med mange naturstier i området. Ejendommens 2 garager er fra før 1987, men er løbende renoveret og vedligeholdt med ny tagkonstruktion, isolering og nye porte.
Boligen er indrettet med en god entre med klinkegulv, hvorfra der er adgang til sydvendt soveværelse og badeværelset er med bruseniche, klinkegulv og gulvvarme. Sydvendt stue, hvor det ene af husets værelser ligger. Køkkenet, som er retro-blåmalet, er adskilt fra stuen med en halvmur.
I enden af huset er et udhus, som kan indrettes til hobbyrum, gildesal eller andet. Ejendommen er omgivet af en stor grund, hvor den tidligere ejer havde et par heste gående om sommeren. Sælger har anvendt ejendommen som fritidshus, men udbydes som et helårshus.
Staunskjær 3 ligger med en meget fin natur omkring ejendommen, og med gode muligheder for hurtigt at komme til Ringkøbing og Søndervig, som er et af Vestkystens mest populære feriesteder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.