Gejlgårdsvej 7, Lyne, 6880 Tarm

Landejendom med mulighed for at sætte eget præg.

Drømmer du om at sætte dit eget præg på en kommende lille naturperle, så er Gejlgårdsvej 7 i Lyne den rette ejendom for dig. Nuværende ejer, der købte ejendommen i 2011, har rykket alt ud inde fra huset og gravet ned til det gamle fundament og klargjort til at støbe gulv samt nedlægge gulvvarme mm. Der er nedgravet 500 m. jordvarmeslanger, som er ført ind i huset, således den fremtidige varmekilde i huset bliver miljøvenlig og billig. Nuværende ejer har også lavet godkendt nedsivningsanlæg med ny tank, og der er ført 2 kloakrør ind i huset. Kloakeringen er dermed ikke fast placeret endnu, og det kan derfor gøres præcis, som det ønskes. Huset er som nævnt "skrællet" helt i bund til de rå vægge og åbent til terrændæk.

Stuehusets murværk er i fin stand. Stuehuset var tidligere med et samlet boligareal på 186 kvm., samt stabilgrus til at færdiggøre indkørsel.

Til ejendommen er der endvidere flere udbygninger i form af gamle stalde og maskinhuse. Disse kan/skal ny ejer forvente skal renoveres eller evt. nedrives alt efter behov Der er i 2014 monteret nye stalddøre.

Grunden er på 2 ha, som ligger med bygningsmassen ca. på midten af grunden. Med have på den ene side og bevoksning med træer og buske op mod landevejen. Fra huset er der ca. 3.5 km ind til Lyne by. Her findes Brugsforening, friskole med årgange fra 0. til 8. klasse og børnehave, der er beliggende sammen med skolen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.