Sivvænget 30, Stauning, 6900 Skjern

Beliggenhed tæt ved havn og badestrand på skøn lukket grund.

Beliggende med kort afstand til den hyggelige Stauning Havn, fiskesø samt badestrand findes dette meget hyggelige og særdeles velholdte fritidshus. Huset er opført i 1999, og i 2002 er der tilbygget en dejlig stue og et ekstra værelse. I tilbygningen er der mulighed for at lave yderligere et værelse, hvilket oprindeligt var tiltænkt. Der er endvidere et rigtigt fint anneks med plads til 3 overnattende personer, og sidst er der i 2002 også opført en carport med tilhørende overdække til brænde samt et disponibelt rum til gæster eller opbevaring.

Huset er indrettet med en entré/fordelingsgang til to af husets værelser, hvor det ene fungerer som hobbyrum for ejer, og det andet er et dejligt stort soveværelse. Badeværelset er med brusekabine og med velholdt lyse elementer. Dejligt stort alrum med veludstyret køkken med mange skabe og skuffer, centralt placeret brændeovn i forhold til spisekrogen, sofagruppen og ind til den nyere tilbyggede del af huset. Fra alrummet er der udgang til en meget skøn sydvendt og overdækket terrasse. I åben forbindelse til det oprindelige hus er den store dejlige ekstra stue og husets sidste værelse. Etableres yderligere et værelse er der stadig fin plads til en rigtig hyggelig stue ifbm. værelserne.

Grunden er kort og godt rigtig lækker, dejlig lukket; men stadig med masser af lys og luft samt masser af mulighed for skønne ugenerte lækroge. Huset er meget velholdt ude såvel som inde, og bliver kun brugt privat af ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.