Lodbergsvej 241B, 1. 202B., Søndervig, 6950 Ringkøbing

Pæn lys og velbeliggende ferielejlighed midt i Søndervig.

Ferielejlighed beliggende i Danland feriecenter med eget badeland, lille legeland til børn med spillemaskiner og andre gode aktiviteter, samt en hyggelig udendørs legeplads. Danland er beliggende midt i Søndervig, og de aktiviteter, man mangler på centret, er beliggende indenfor 5 min. gang, det være sig moderne fitnesscenter, bowlinghal, stort indendørs klatreland til de mindste børn, segwaybane og Holmsland Klit golf med både en 9 og 18 hullers bane. Søndervig by har også mange dejlige butikker og oser af ren feriehygge og idyl. Feriecentret, som lejligheden er en del af, er endvidere beliggende blot 300 m. fra Vesterhavet, og i 2014 er stranden i Søndervig kåret til Danmarks bedste badestrand.

Ferielejligheden er beliggende på 1. salen og indeholder entré, hvorfra der er adgang til to gode og rummelige værelser begge med 2 sovepladser og skabe. Badeværelset er fint og rummeligt med klinker på gulvet og en god bruseniche. Stue og køkken i et hvorfra der er udgsang til en dejlig altan og herfra kig til Søndervig by, således at man kan nyde det summende ferieliv. Lejligheden har en rigtig dejlig stor hems, hvor der kan sove yderligere 2-4 personer, hvis der kommer gæster eller blot som en rigtig god legeplads til børnene. Ved hemsen er der et ekstra disponibelt rum, som nuværende ejer bruger til privat opbevaring, men der er mulighed for at indrette et ekstra soverum, hvis der isættes et vindue.

Lejligheden er pænt møbleret og velholdt med en beliggendehed i den blok, der ligger tættest på receptionen og badelandet. Lejligheden udlejes via Danland/Dancenter og giver ca. kr. 50.000,- til ejer årligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.