Spurvevej 4, Vorgod, 6920 Videbæk

Absolut veludnyttet parcelhus centralt i Vorgod.

Vorgod-Barde er en hyggelig landsby med 1.016 indbyggere. Byområdet består af Vorgod og Barde, som er vokset sammen. Vorgod-Barde er beliggende 5 kilometer øst for Videbæk og 17 kilometer vest for Herning. Byen ligger med en flot natur med Vorgod Å, der slynger sig gennem den østlige del af området. Vorgod har et meget stærkt foreningsliv, hvor der er arrangeres flere fælles aktiviteter med motionsløb og sportsugen som et af årets højdepunkter. Vorgod-Barde Skole er en grundskole fra 0. - 6. klasse. Derfra går eleverne videre til overbygningsskolen i Videbæk. Vorgod-Barde Skole er bygget i 1960, hvilket blev fejret med stort 50- års jubilæum august 2010, og har ca. 160 elever. Skolen er centralt placeret i Vorgod ved siden af byens idrætshal.

Med en beliggenhed ud til åbne marker mod vest er der her en særdels skøn udsigt til åbne vider. Huset har en helt og aldeles ugenert syd/vest vendt terrasse. Nuværende ejer har i 2014 renoveret bryggers i huset og i samme omgang installeret et nyt og mere effektiv gasfyr, og ejer har endvidere ryddet haven og lavet de store nye terrasse for at have endnu bedre mulighed for at kunne nyde solen og udsigten. I 2008 er der lagt nyt tag på huset.

Huset er indrettet med dejligt bryggers, hvorfra der er adgang til hyggeligt spisekøkken med mange skabe og skuffer, fordelingsgang til husets 4 værelser og et dejligt stort badeværelse med bruseniche, pusleplads og fint skabsarrangement. De 3 af værelserne i huset er dejlig rummelige, og i soveværelset er der skabsvæg og udgang til terrassen. Det sidste af de 4 værelser er et mindre værelse, som kunne være velegnet til kontor eller hobbyrum. Dejlig stor stue med masser af lys fra det store sydvest vendte vinduesparti og med udgang til terrassen.

Til huset er der endvidere en 36 kvm. stor garage med integreret værksted.

Et hus hvor der virkelig er en optimal udnyttelse af de 133 kvm., således der er plads til børnefamilien.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.