Bundsbækvej 8, Dejbjerg, 6900 Skjern

Naturskøn landejendom med egen sø og 6,4 ha jord.

Er drømmen et hus på landet med en særdeles naturskøn beliggenhed, er her absolut en mulighed, der skal opleves!

Bundsbækvej 8 i Dejbjerg er beliggende med Bundsbæk Mølle, Jernalder Landsbyen og Dejbjerg Golfbane som nærmeste naboer. Ejendommen er med et samlet jordtilliggende på 6,4 ha, der ligger samlet omkring ejendommen, hvoraf de godt 5 ha. dyrkbare arealer pt. er udlejet. Det resterende areal er gårdsplads og en rigtig skøn have med sin helt egen lille sø, hvilket igen skaber en helt særlig stemning ved ejendommen. Nuværende ejer har ultimo 2015 renoveret og udbygget 1. salen, således at der er indrettet 2 ekstra børneværelser, ligesom der er monteret 6 nye velux vinduer. Endelig er der lavet et helt nyt bryggers/entre i huset, således at bryggers/entre er blevet en næsten dobbelt så stort.

Indretning: Ny stor dejligt kombineret entré og bryggers med et praktisk stengulv. Herved er der et godt stort værelse samt et pænt lyst badeværelse med bruser, lyse klinker og lyse elementer. Ældre men velfungerende køkken med en hyggelig spiseplads, hvorfra der er udsigt til gården samt vejen ned til ejendommen. Stor lys vinkelstue, hvor der er lagt nyt gulv og malet lyst og indbydende. Fra stuen er der udgang til terrassen og haven, hvorfra der er udsigt ned over søen og ellers blot en skøn lukket have med mange dejlige store træer. 1. salen er indrettet med de to nye børneværelser og et mindre toilet, hvor der har tidligere har været indrettet en lille bruseniche, men den er pt. sløjfet. En dejlig stor stue, der ved montering af de nye og flere ovenlysvinduer er blevet til et dejligt lyst rum, der er perfekt til multirum for børnene. Sidst er der et meget stort og skønt soveværelse, hvorfra der er en dejlig udsigt ud til haven og søen, og der kunne med fordel laves en altan herfra, således at man rigtig kan nyde omgivelserne og aftensolen, inden man går til ro.

Udbygninger er grundlæggende i en god stand, og der vil for ny ejer være mulighed for at indrette et dejligt stort værksted, hestebokse, gildesal/aktivitetsrum. Der er endvidere en god carport til huset og en ekstra udbygning, der ligger separat til havetraktor mm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.