Hvidbjergvej 3, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Familie sommerhus i Søndervig med stor flot anneks.

Hvidbjergvej ligger blot ca. 1 km. Fra Søndervig centrum, således der er meget fine muligheder for at opleve det skønne pulserende ferie liv der er i den hyggelig badeby Søndervig, men ved huset er der en særdeles skøn fred og ro man kan nyde på den helt og aldeles ugenerte terrasse. Huset har haft samme ejer i mere end 30 år, og fremstår meget velholdt, lys og indbydende. Ejer har blot tilmeldt udlejning i en meget begrænset periode i højsæson ved bureau.

Indretning: Entre hvorfra der er adgang til et lille værelse med en sovesofa, på den anden side af gangen er der et rigt dejligt badeværelse med bruseniche, Hvide klinker på gulv og vægge samt pænt skabsarrangement badeværelset er tilbygget og renoveret i 2000. Rummeligt soveværelse med dobbeltseng og skabsplads. Stue og køkken i et, med et sofagruppen, skøn spiseplads, hvorfra der begge steder er kig ud til den lukkede syd, sydvest grund. Selve køkkenet er som resten af huset pænt lyst og indbydende og med godt med skabe og skuffer.

Til huset er der et integreret skur på 7 kvm. til havemøbler mm, og et fint stort anneks hvor der er yderlig to sovepladser. Selve grunden er med masser af læ, flere gode læ- og solkroge samt ikke mindst så er terrassen ud fra stuen som beskrevet helt og aldeles ugeneret. Et særdeles skønt sommerhus, der er med masser af charme og med plads til afslapning ved Vesterhavet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.