Kløvervænget 45, 6900 Skjern

Villa i Skjern tæt ved skole.

Kløvervænget 45 er en helt igennem fantastisk villa, der ganske enkelt overrasker når man kommer ind - de stor åbne rum, med højt til loftet og med masser af skønt lysindfald, er ikke ude fra det man skulle forvente. Huset er opført i 1978 og i 1986 er der sket en tilbygning til huset, og her har arkitekten rigtigt formået at få det optimale ud af rummeligheden og lysindfaldet - det er en oplevelse lige fra man træder ind i huset.

Indretning: Entre, hvorfra man kommer ind i en lille fordelingsgang til et meget stort soveværelse, og overfor ligger husets flotte badeværelse, der er renoveret i 2004 med sorte granit klinker og flot skabsarrangement. For enden af gangen kommer man ind i den ca. 43 kvm. store stue, der er med udgang til en skøn træterrasse, hvor man rigtig kan nyde de lune sommeraftener. Stuen er absolut et fantastisk rum med dets lysindfald og rummeligheden. Køkken alrummet er med hyggelig spiseplads og udgang til dejlig morgen terrasse. Selve køkkenet er med masser af skabsplads og med spisepladsen som en integreret del af bordpladsen i køkkenet. Værelsesgangen er er med mindre kontorplads og fordeling ud til 5 gode børneværelser, der for 4 af disse er ca. 12-13 kvm. og det sidste værelse er på godt 9 kvm.

Haven er lukket og med stisystemet lige udenfor, som fører op til skolen blot 500 m herfra. En skøn villa til den store børnefamilie, eller hvis blot ønsket er masser af dejlig plads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.