Ålevej 14, Skaven Strand, 6880 Tarm

Særdeles velholdt og lækkert Kalmar fritidshus

Ålevej 14 er beliggende i den gamle del af Skaven Strand sommerhus område, hvor der er en skøn natur med både buske, træer således man kan have en grund med mulighed for at indrette masser af skønne lækroge, og ikke mindst man er tæt på Ringkøbing fjord - fra Ålevej 14 er der blot 150 m. til badestranden. Området er kendetegnet ved en blanding af sommerhuse der anvendes til udlejning, men også i meget stor grad med kun privat benyttelse og helårsanvendelse.

Indretning: Ved indgangen er der adgang til et godt veludnyttet badeværelse med bruseniche, lyse klinker og skabsarrangement. Stue og køkken i et med pænt velholdt køkken i åen forbindelse til stuen med spiseplads og sofagruppe. I stuen er der en god brændeovn, der nemt varmer hele huset op. Via dobbelt fransk dør kommer man ud i en meget skøn havestue der er fuldt isoleret, her er der en skøn kig ud til grunden og området - en absolut dejlig havestue der giver så meget ekstra muligheder for at nyde "udelivet" Der er i huset to gode værelser begge med skabe og to senge i hvert værelse. Er ønsket ekstra sovepladser er det meget nemt at lave en sovesofa i stuen, og det uden det går udover pladsen til sofagruppe og spisepladsen.

Til huset er der flere gode skure til både brænde og opbevaring, og som nævnt med en grund der er med god bevoksning uden det tager lys indtil huset. Ved huset er der to gode store terrasser, således man kan nyde solen dagen lang.

Et rigtigt dejligt Kalmar fritidshus der er i gode solide materialer, lyst og indbydende og yderst velholdt - her der der absolut kvalitet til prisen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.