Mettes Bjerg 1, Aargab, 6960 Hvide Sande

Charmerende stråtækt idyl tæt ved Vesterhavet.

Mettes Bjerg 1 er beliggende på et af de smalleste steder Holmsland klit, hvilket betyder at selv om man huset er tæt på landevejen, så er der blot 350 m. til Vesterhavet. Boligen har status som helårs bolig, men er beliggende med fritidshuse, og området vest for er det meget populære område - Årgab. Her er det med en særdeles fin badestrand, og med kort afstand ind til Hvide Sande by med alle dets skønne muligheder for butikker, restauranter og caféer. Mod øst og igen tæt ved den charmerende bolig er der surf center, her er der rig mulighed for få pulsen op. Huset ligger puttet godt inde bag ved volde, buske og små klitter med marehalmen omkring huset, her får man den skønneste oase, med mulighed for at nyde både solopgang og solnedgang fra huset. stråtaget er løbende skiftet siden 2004.

Huset er opført i 1875, men af nuværende ejer renoveret og ombygget i perioden fra 2004 og frem til 2008. Her er der den meget charmerende stil med den lave dør, som kræver man bukker sig for at komme ind, men herefter vil man opleve et særdeles skønt opdateret hus med god loft højde, og op i kip. Entreen, værelse og det badeværelse der er beliggende herved er med en loftshøjde på ca. 190 cm men resten af boligen er med yderst fin højde. Flot renoveret køkken i 2008 med lækre hvide elementer, ovenlys vinduer der giver et skønt lysindfald, og med et beton gulv der er med gulvvarme. Stor dejlig vinkel stue med udgang til have og terrassen hvor der er mulighed for sol hele dagen. Ved stuen er husets andet værelse der alternativ også kan anvendes til et dejligt kontor. I 2004 er der indrettet en stor stue med brændeovn, og her er der et fantastisk rum med udgang til en solgård der er østvendt - men igen man er absolut ugenert. Sidst er der ved udvidelsen i 2004 lavet et meget stort soveværelse med direkte adgang til eget luksus badeværelse med spabad, bruseniche og sauna, en bolig udvidelse der er udført, som al andet, i meget lækre materialer.

Til boligen er der indrettet en garage der af nuværende ejer også har været anvendt til galleri, her kan man sagtens indrette til et aktivitetsrum med eksempelvis PlayStation, bordfodbold, altså muligheden for et rigtigt godt rum til de unge eller som anneks. Der er i 2017 bygget et udhus til opbevaring af have møbler, grill, cykler mm. Sidst er der et meget hyggeligt lille gæstehus der ligger i haven, hvor man igen kan nyde a kunne sove med døren åben og nyde brusen fra havet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.