Tyttebærvej 30, Skaven Strand, 6880 Tarm

Flot lyst fritidshus med særdeles god lejeindtægt.

Dette meget rummelige og veludnyttede fritidshus er opført i 2012 og fremstår særdeles pænt og velholdt. Huset er opført af nuværende ejer og er med ekstra isolering, således det er meget velegnet til udlejning hele året rundt, samtidig er huset tillige indrettet således, det er velegnet til udlejning for kørestolsbrugere - disse forhold er afgørende for en lejeindtægt til ejer på kr. 95.000,00 i 2017 inkl. forbrug.

Indretningen er velegnet til en ferie med to familier, da der er to soverum og badeværelse i hver ende af huset. Men kommer ind i en stor entré, hvorfra der er adgang til to gode værelser og et dejligt badeværelse med bruseniche. Stue og køkken er i et med et pænt lyst køkken der indeholder masser af skabsplads samt alt i hårde hvidevarer. Der er masser af plads til det store langbord og til sofagruppen og med loft til kip og masser af vinduer er der godt med lys og luft. I den anden værelsesafdeling er der husets sidste to værelser og badeværelse med både brusenische, spabad og sauna - et virkelig lækkert wellness rum. Kendetegnet for alle 4 værelser er, at de er med god plads.

Huset ligger på en dejlig grund, hvor der er plads til boldspil og andre fælles aktiviteter, og med flere gode terrasser er der gode muligheder for at finde både læ og solskin i sommertiden. Fra huset er der ca. 750 m. til fjorden og til den hyggelige havn ved Skaven Strand - et dejligt hus, der er meget velholdt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.