Ahlervej 5, Troldhede, 6920 Videbæk

Hyggeligt hus med dejlig lukket have og god garage

Ahlervej 5 er beliggende på en lille stille villavej i Troldhede by med kort afstand til købmanden og togstationen. Et godt og solidt hus med nyere eternit tag. Facaden og udvendigt træværk er nymalet i 2017. Haven er med en stor græsplæne og nyere terrasser, som giver mulighed for at sidde ude og nyde en hyggelig sommeraften i fred og ro. I 2002 er der opført en dejlig stor garage, så der både er plads til bilen og et værksted.

Indretning:
Lille forgang hvorfra der er adgang til en hyggelig stue i åben forbindelse til køkkenet. I stuen har tidligere ejer opsat en brændeovn, så huset er meget billig at opvarme. Pænt lyst og velholdt køkken med kogeø og en hyggelig spiseplads. Fra køkkenet er der udsigt til haven. Lille mellemgang hvorved husets badeværelse med bruseniche er beliggende. Et par trin ned og man kommer til baggangen/bryggerset med plads til vaskemaskine og tumbler. Fra baggangen er der udgang til terrassen og haven. Sidst er der ved bryggerset husets soveværelse, et meget regulært rum, hvor der i 2016 er monteret en varmepumpe, som også kan virke som air condition. Der har tidligere været udnyttet 36 kvm. på 1. salen. Forhenværende ejer har i forbindelse med montering af nyt tag lavet et stort rum; men der vil meget nemt og for relativt få midler kunnet etableres 2-3 nye værelser, så der er fin plads til en familie.

Et rigtigt fint hus, hvor der virkelig er en billig husleje. En god bolig til et ungt par eller en familie, der kan/vil indrette 1. salen og have et hyggeligt hus til en fornuftig pris. Huset er pt. tomt og kan af ny ejer overtages straks.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.