Gejlgårdsvej 5, Lyne, 6880 Tarm

Landejendom beliggende med 6,6 ha skøn natur.

Gejlgårdsvej 5 er en skøn landejendom beliggende med 6,6 ha særdelse skøn natur omkring huset. Her er den dejligste have med mere end 100 år gamle flotte træer, Lydum Å løber i baghaven og en skøn skov tilhørende ejendommen på den anden side af Lydum Å. Ca. 1 ha ud af ejendommens grundareal er dyrket og ligger vest for stuehuset. 0,7 ha øst for kan dyrkes og evt. laves til hestefold. Resten er have og skov.

Indretning stuehuset: Baggang med adgang til det ene af huset badeværesler, der er med brus. På dette badeværelse er der varmt vand som det eneste sted i huset. Fra baggangen er der fordelingsgang til to gode regulære værelser. Køkkenet er med spiseplads og udsigt til den lukkede gårdsplads. Ved køkkenet er det andet badeværelse, og herfra er der adgang til soveværelset. Huset har tre dejlige stuer, der alle har et skønt kig til den flotte have. Er der behov kan den ene af stuerne anvendes til ekstra værelser. Ved entrén er der et mindre værelse, som vil være perfekt til kontor eller gæsteværelse, og her er der også trappe til første salen, der pt. er uudnyttet; men med mulighed for at lave stuer med skøn udsigt.

Stuehuset er fra 1840, og der er i 1972 tilbygget ekstra værelser. Der skal for ny ejers vedkommende forventeligt foretages en renovering af stuehuset; men rummene i huset har alle størrelser, således at der kan laves et skønt sted, og hvis der samtidig udnyttes med en 1. sal, kan man opnå den skønneste udsigt. Udbygninger er generelt i god stand. De gamle stalde kan evt. indrettes til gildesal eller aktivtetsrum eller til mindre dyrehold på hobbyplan med et par heste eller får. Der kan dog ikke umiddelbart indrettes til erhvervsmæssigt dyrehold i staldene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.