Ørbækvej 22, Hoven, 6880 Tarm

Fantastisk lystejendom med gode jagt og fiske muligheder.

Ørbækvej 22 er beliggende særdeles centralt i noget af det mest vidunderlige natur i det midtjyske. Fra ejendommen kan man inden for ca. 30 min. nå byer som Brande, Billund, Herning. Nærmeste by er Sdr. Omme, som ligger blot 5 min. kørsel herfra. Ejendommen ligger dejligt tilbage trukket fra landevejen, og når man kommer ned til huset fornemmer man straks en dejlig fred og ro, samt en meget indbydende gårdsplads. Det til ejendommen hørende solcelle anlæg er indregnet i stuehusets værdi.

Ejendommens samlede areal er på 27,3 ha, hvoraf de ca. 15 ha er agerjord beliggende i 3 meget regulære marker. De to af markerne er blot adskilt af et læhegn. Ejendommens sidste 12,3 ha er med en helt igennem fantastisk naturoplevelse fra hede til skov og til den frodige eng ned til Omme Å, hvortil der er ca. 1.500 m. å ret, der gennemløber. Der er i Omme Å særdeles fine fiskemuligheder for både ørred- og laksefiskeri. Fiskeretten er ikke udlejet. Jagtretten på ejendommen er udlejet for et år ad gangen.

Stuehuset er af nuværende ejer helt og aldeles renoveret med nyt ståltag og køkken i 2001/04, træivinduer fra 2001/2006, og i 2005/2007 er der indrettet en stor og flot ferielejlighed i den ene længe. Badeværelse er fra 2006, og i 2015 er der opsat luft til vand varmepumper på både boligen og lejligheden. Facaden er løbende pudset og renoveret og fremstår som alt andet ved denne ejendom yderst præsentabel.

Stuehuset er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til et dejligt badeværelse med bruseniche. Ved entréen er der endvidere et godt fyrrum. Lille mellemgang med et gæstetoilet og to gode værelser, hvor det ene er med walk inn skab. Stort dejligt køkkenalrum med en helt igennem skøn udsigt ud til den meget flotte parklignende have samt til søen og engen. Selve køkkenet er et pænt lyst og velholdt køkken, hvorfra der er kig ud til gårdspladsen og til den flotte allé, der fører ned til ejendommen fra landevejen. En dejlig lys stue, hvor der er den samme flotte udsigt som fra køkkenet. Ved stuen er det sidste værelse i den private del.

Til ejendommen er der indrettet en ferielejlighed i 2005/2007, der er med de gamle skønne hvælvingelofter. Lejligheden er med stor lys og lækker stue/køkken i et og 4 meget store og dejlige soveværelser og et absolut nydeligt badeværelse. Lejligheden har egen indgang, terrasse og haveanlæg, således at man ikke kan se gæsterne fra de private terrasser. Lejligheden indbringer p.t. ca. kr. 60.000,- om året i indtægt. Udlejningen har været lukket ind i mellem, hvorfor en ny ejer nemt vil kunne øge lejeindtægten.

Haven er med mange flotte detaljer, med rislende vand, sø, Omme Å, hede landskab og skov . Der er meget stor højde forskelle på grunden, hvilket også giver en helt fantastisk oplevelse. Beskrivelsen kan aldrig blive fyldestgørende, så er drømmen en prægtig lystejendom med både jagt- og fiskemuligheder, så skal Ørbækvej 22 kort og godt opleves - dette er et tilbud til den kræsne liebhaver.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.