Slumstrupvej 2, Faster, 6900 Skjern

Ejendom med 21,8 HA jord tæt på Faster

Stuehuset er opført i røde facadesten og med rødt tegl på taget. Vinduerne er, på sydsiden, skiftet til hvide plastikvinduer og resten er i træ, som bør skiftes. Stald og lade skal enten totalt renoveres eller rives ned. Ejendommens maskinhus er opført med stålspær og stålsider. Taget er ikke tæt og må påregnes at skulle skiftes. Overalt på ejendommen trænger der til en grundig oprydning.

Stuehusets 135 kvm fordeler sig på en entre, hvor der er adgang til et mindre værelse og husets store og regulære stue. Fra stuen er der adgang til yderligere 2 værelser, der hænger sammen, og hvor der fra det inderste værelse er indgang til badeværelset. Der også er adgang til fra husets bryggers på den anden side. Køkkenet kan du komme ind til fra såvel brygges, som fra stuen. I forbindelse med køkkenenet er der et mindre viktualierum.

Der er mange muligheder for at sætte sit eget præg på denne bolig, der ligger idylisk med høje træer omkring og med kig til bækken fra køkkenet.

Udbygningerne består af en kostald på 390 kvm, der trænger til en del istandsættelse eller nedrivning, en lade på 120 kvm, der har et par store huller i taget og ligeledes enten skal istandsættes eller rives ned, et maskinhus på 120 kvm, hvor taget trænger til reperation eller udskiftning og sidst et maskinhus på 294 kvm, hvor sider og spær, i stål, fremstår i fin stand; men taget bør skiftes.

Af ejendommens jordtilliggende på 21,8 HA er de 17,5 HA dyrket, hvoraf der er cirka 5,1 HA eng, der er registreret, som §3-jord.. Betalingsrettighederne giver et samlet tilskud pr. år på kr. 23.991. Jorden er bortforpagtet for 2018.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.