Vinterlejevej 77, 6960 Hvide Sande

Fantastisk arkitekttegnet fritidshus med fjordudsigt fra grunden.

Et dejligt arkitekttegnet og meget utraditionelt stort sommerhus på 185 m2 opført i 1993. Fra grunden, hvorpå huset ligger, har man en skøn udsigt over Ringkøbing Fjord og kun 50 m til en hyggelig lille havn. Huset ligger for enden af en stille vej kun 1400 meter fra Vesterhavet. Huset er tilmeldt udlejning via DanWest i Årgab og er med en god stabil leje til ejer.
Indretningen: Huset er indrettet med stue og køkkenalrum som absolut hjerte i huset. Herfra er der adgang til samtlige øvrige rum, som består af 4 gode værelser alle med dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge. Ved indgangen er der de to badeværelser, hvoraf det ene er med vaskemaskine og tørretumbler. Poolafdelingen er med spabad og sauna og har en dejlig udsigt til området. Fællesrummet har et meget flot loft til kip nogle skønne lysindfald grundet alle vinkler i huset. Selve køkkenet er med masser af skabe og skuffer og godt med bordplads, halvmur til stuedelen samt et stort vinduesparti ud til poolafdelingen. Det giver ikke blot mulighed for at holde øje med de badende børn, men igen et dejligt lysindfald. Til huset er der endvidere et dejligt stort anneks.
Her absolut tale om et helt specielt arkitekttegnet fritidshus, som ingen andre har magen til, et hus hvor der er fred, ro og skøn udsigt til fjorden samt med mulighed for at købe frisk fisk ved fjordfiskerne i den lille havn - her er der tale om et fantastisk hus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.