Neriehaven 2, 6950 Ringkøbing

Særdeles velholdt villa tæt på Ringkøbing skole

Neriehaven 2 er opført af nuværende ejer og er en særdeles velholdt og dejlig lys villa tæt på Ringkøbing ny skole samt ROFI idrætscenter. Området er roligt og meget børnevenligt, og for netop denne ejendom er der en meget skøn og lukket have, således man er absolut ugeneret på terrassen - dette er en ejendom med minimal vedligeholdelse, som skal opleves.

Indretning: Stor kombineret entré og bryggers med plads til vaskemaskine og tumbler med lyse klinker på gulvet, som går igennem til gang, alrummet, og stuen, således der er en pæn gennemført og ensartet stil i huset. Fra gangen er der to gode børneværelser med skabe og et rigtigt dejligt badeværelse med bruseniche. Lyst og funktionelt køkken/alrum med loft til kip, med masser af plads til spisebord. Flot velholdt hvidt køkken fra KVIK. Herfra er der direkte udgang til den overdækkede terrasse. Fra køkken/alrummet er der et par trin ned i en dejlig stor lys stue med loft til kip. Begge rum har gipsloft med akustikplader. Ved køkkenet er der husets sidste børneværelse, som ligger rigtigt godt i forhold til soveværelset. Soveværelset er med walk inn closet samt eget badeværelse med både badekar og bruseniche, igen som det andet badeværelse meget smagfuldt indrettet.
I 2010 er der til huset bygget en særdeles lækker overdækket terrasse der er opført i facadesten som huset med vinduer og skydedør, således man kan lukke helt af for vind og vejr. Den overdækkede terrasse er på hele 40 kvm. - her kan man virkelig nyde en kølig sommeraften eller få en tidlig start på udelivet i foråret. Der er endvidere 36 kvm. indbygget vognly med et lille værksted/redskabsrum, og sidst er der i 2015 bygget 13 kvm. cykelskur og redskabsrum. Villaen er tillige med genvex anlæg.

Boligen er absolut indflytningsklar.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.