Vestervænget 43, 6900 Skjern

Lyst og lækkert hus fra 2013.

Er ønsket at bo i et hus der næsten er nyt og samtidig bo centralt i Skjern? Så er her en unik mulighed for at få disse ønsker opfyldt. Denne dejlige og lyse villa er opført i 2013 og beliggende på en 701 kvm. stor grund på Vestervænget i Skjern. Det betyder at der ikke er tale om et åbent område med nye udstykninger. Hele området er udbygget, alle haver, træer og buske er veletablerede. Fra Vestervænget er der ganske kort afstand til centrum, skole og børnehaver, samtidig kan man hurtigt komme ud i de skønne Skjern Enge med den fantastiske natur.

Huset er indrettet med bryggers, herved entre/fordelingsgang hvor to af husets rummelige værelser samt det ene af badeværelserne er beliggende. Køkkenalrummet er et særdeles lyst og lækkert rum, med loft til kip og med et rigtig flot HTH-køkken med masser af rummelige skuffer skabs- og bordplads. Fra køkkenet er der dobbelt fransk dør ind til stuen, med masser af skønt lysindfald og udgang til terrasse og have. Fra køkkenet er endvidere det sidste af husets 3 børneværelser og en lille gang, der giver adgang til en skøn forældreafdeling med et dejligt stort badeværelse med bruseniche, rummeligt walk-inn-closet og selve soveværelset. Huset er med genvex.

Sammenbygget med huset er en funktionel dobbelt carport med redskabsrum, god sydvest vendt terrasse og prikken over i'et - haven og omgivelser er etableret i fuldt omfang. Dette er et særdeles veludnyttet hus, der er bygget i gode materialer, og med tanken om at skabe et dejligt lyst og indbydende hus, har ejer isat større vinduer, hvilket giver hele huset et løft.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.