Sand Holms Vej 47, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Særdeles flot og velbeliggende fritidshus nær Søndervig og havet - Skal opleves!

Særdeles velbeliggende fritidshus kun 200 m fra Vesterhavet, 100 m fra fredningslinjen og med kort afstand ind til Søndervig by. Huset har en flot panoramaudsigt fra stuen og terrassen til de yderste klitter og det skønne landskab der omgiver stedet. Fra klitten på grunden er der en skøn udsigt til Ringkøbing fjord. Huset er af nuværende ejer gennemrenoveret i 2003, hvor alt det gamle er fjernet og huset er bygget op igen med bevaring af "sjælen", således der fremstår som et meget lækkert og lyst hus. Taget er ekstraordinært udskiftet fra eternit tag til listet tagpap i 2009.

Huset er indrettet med en meget dejlig stor stue/køkken i et, hvor der kommer masser af skønt lys indfald fra de store vinduespartier fra syd/øst og vest. Stuen er delt op med en halvmur, således man har rigtigt mange fine hyggekroge i huset. Pænt lyst og velfungerende køkken, med masser af skabsplads og med god kvalitet i både elementer og hvidevare. Der er i huset 3 gode værelser, hvor det ene værelse ligger for sig selv og er med to enkelt senge. De to øvrige værelser er begge med dobbeltsenge og ligger ved husets badeværelse - alle værelser er med skabe. Badeværelset er dejligt rummeligt med lyst inventar, god lille sauna og dejlig bruseniche, badeværelset er med gulvvarme.

Med de meget fine terrasseforhold rundt om hele huset, er der derfor altid læmuligheder og solkroge. Sidst er der en god carport, hvori der er et godt redskabsrum til både cykler, værksted og øvrigt opbevaring.

Et særdeles FLOT og ATTRAKTIVT beliggende fritidshus der bare skal opleves!

Huset er ikke tilmeldt udlejning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.