Julianevej 104, Bjerregård, 6960 Hvide Sande

Meget skøn kuperet naturgrund tæt ved havet.

Beliggende med kort afstand til Vesterhavet og på en stille blind vej, finder man dette ældre men dejlige kalmar fritidshus. Huset ligger godt puttet ind i terrænet, hvilket giver nogle skønne terrasser med gode læforhold, hvor man kan opholde sig stort set ugeneret - en meget dejlig naturgrund.

Indretningen er med entré/fordelingsgang til 3 gode værelser, hvor det ene er med køjeseng, det andet er med 2 enkeltsenge og det sidste værelse er med en dobbeltseng. Badeværelset er med klinkegulv, bruseniche samt lyse elementer. Stue og køkken er i ét med selve køkkendelen omme i en lille vinkel, hvorfra der er et dejligt lysindfald og kig ud til grunden, køkkenet er fra 2013. Stuedelen er med centralplaceret brændeovn, hyggelig spiseplads og sofagruppe, hvorfra der er udsigt ud til den skønne natur og udgang til en terrasse med læ fra en lille klit.

Huset er et "rigtigt" fritidshus med en super hyggelig atmosfære . Det er grundliggende i en god stand dets alder taget i betragtning, og med maling vil huset fremstå endnu mere indbydende. Huset er fri for udlejning og nuværende ejer har aldrig lejet huset ud og bruges kun begrænset af ejer og dets nærmeste familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.