Bredgade 40, 6940 Lem St

En villa med rigtigt meget plads såvel ude som inde - bem. grundareal på 1.732 kvm.

Et af Lem bys mest markante huse udbydes nu til salg. Huset er beliggende på en dobbelt grund, der har et samlet areal på mere end 1.700 kvm. Der er dog tidligere fra kommunens side givet afslag på udstykning. Ejendommen har for ca. 8 år siden fået nyt tegltag, og i 2013 er der igangværende renovering af tagpap på tilbygningen. Taget opnår hermed en garanti på 10 år igen. Der vil for ny ejer være mulighed for at sætte sit eget præg på huset, da det generelt set trænger til en renovering - men med nogle meget spændende muligheder for at få en særdeles flot villa.

Indretning: Stor entre, hvorfra der er fordeling til to af husets 3 værelser. Det ene et mindre værelse; men meget velegnet til kontor, da man herfra har et dejligt kig ud til forhaven. Det andet værelse er et meget stort værelse med skabe - tidligere soveværelse. Ved entréen finder man også husets badeværelse, der er med natursten på gulvet og i brusenichen. Køkkenet er et rummeligt køkken med ældre elementer og spiseplads, hvorfra der er kig ind til stuerne i huset. Det vil være oplagt at åbne op indtil spisestuen og herved få muligheden for et meget lækkert køkkenalrum. Stuedelen er delt i tre, hvor den første del er spisestuen, herfra er der adgang til et meget stort soveværelse med skabe. Tv-stuen når man ved at gå tre trin ned fra spisestuen. Tv-stuen ligger med et dejligt stort vinduesparti ud til haven. Sidst er der en stor hyggestue med brændeovn og som ved tv-stuen et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti - stuen her kunne, hvis der er behov, indrettes til to ekstra værelser, og det uden huset på nogen måde kommer til at mangle opholdsrum til familien. På 1 salen er der indrettet et meget stort værelse, der dog ikke i forbindelse med etablering er blevet godkendt til beboelse. Dette burde dog ikke være problematisk, da vinduer er lavet således, at de opfylder lovkrav for flugtvej. Kælderen er med flere gode disponible rum, såsom vaskerum med toilet og bademulighed, viktualrum, opbevaringsrum og det store rum kunne evt. indrettes til gildesal, aktivitetsrum eller lign.

Til huset er der opført en stor garage, som dog ligesom huset også trænger til en renovering, bla. med et nyt lag tagpap. En villa med rigtigt meget plads både ude såvel som inde, og med en pris der giver mulighed for at udføre de renoveringsopgaver der vil være forbundet med denne skønne villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.