Fresiavej 7, 6980 Tim

Veludnyttet hus med optimal beliggenhed.

Dette meget veludnyttet hus er beliggende på en skøn grund for enden af en lukket stikvej, og er særdeles velegnet til en børnefamilie. Fresiahavens børnehave/vuggestue ligger skråt overfor, meget kort vej til Tim skole og Tim Hallen. Det er svært af få en mere optimal beliggenhed for børnefamilien. Huset er omkranset af en dejlig lukket have og med en skøn syd/vestvendt havestue og terrasse. Til huset er der endvidere en god garage på 32 kvm. der er isoleret. Huset er opvarmet med el og suppleres med brændeovn. Det samlede årsforbrug til lys, vand og varme har i 2013 været under kr. 1.900,- pr. måned for nuværende ejer.

Huset er opført i 1988. I 1991 er der bygget en 24 kvm. stor havestue på huset. Garagen er beliggende for enden af huset mod nord. Der er ikke adgang fra garagen og direkte ind i huset, men der er dog mulighed for at lave en dør fra garage og ind i bryggers, såfremt dette ønskes, da garagen er bygget som en integreret del af konstruktionen.

Indretningen er med kombineret entre/bryggers, hvor en mur fungerer som opdeling af rummet. Fra entre adgang til dejlig køkken med masser af skabe og bordplads samt god plads til spisebord. Fra køkkenet er der adgang til to ens værelser begge på ca. 9 kvm. Mindre fordelingsgang hvorved der er yderligere to værelser, det ene er mindre og i det andet er der soveværelse med god skabsvæg. Badeværelset ligger ved soveværelset og er med pæne hvide klinker fra væg til væg og med en god bruseniche. Dejlig stor stue der er meget regulær og med en fin brændeovn. Herfra udgang til den meget skønne havestue, med klinker på gulvet, delvist muret op og med termovinduer. Der er både fra stuen og havestuen udgang til terrassen og haven.

Et godt, stærkt og solidt bygget hus der er klar til straksovertagelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.