Røjklitvej 27, Holmsland, 6950 Ringkøbing

Byg dit drømmehus i naturskønt område med 11,8 ha til

Ejendommen er beliggende i et meget naturskønt område grænsende op til et sommerhusområde. Kort afstand til Kloster by, der er med en god velfungerende skole, indkøbsmuligheder samt kultur- og fritidscenter. Selve ejendommen er nedrivningsklar, og det giver ny ejer mulighed for at bygge sit helt eget drømmehus med udsigt til engarealer, med vildt der kommer helt op i nærheden af grunden/huset. Ejendommen har gennem flere år været ubeboet og samtlige bygninger er klar til nedrivning, dog er der betalt for tilslutning til vand og el.

Der er til ejendommen et samlet areal på 11,8 ha, som ligger fordelt på 5 matrikler. Bygningerne ligger på 2 matrikelnumre i alt ca. 4,90 ha, og ca. 1.000 m. vest herfra ligger to af de sidste 3 matrikler, hvoraf den største er på 3,6 ha og den anden matrikel er på 0,95 ha. som ikke har været dyrket i 2013. Begge disse matrikler ligger op til et sommerhusområde. Den sidste matrikel på 2,4 ha ligger nord vest for de øvrige matrikler og har været dyrket i 2013. Der er for det samlede jordtilliggende søgt EU-tilskud på 11 ha, jorden er dog for 2014 bortforpagtet således støtten tilfalder forpagteren.

Her er mulighed for at bygge sit eget drømmehus på landet, og herved få et fritidslandbrug med skøn beliggenhed, udsigt, og med kort afstand til by, fjord og Vesterhavet. Det er ikke nødvendigt for eks. børnene at komme ud på en trafikeret landevej for at komme til Kloster. Cykelafstand på ca. 15 min. til Kloster skole, indkøb og idrætshallen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.