Nordmarken 37, Kloster, 6950 Ringkøbing

Flot lys villa på skøn storparcel i Kloster by

Nordmarken 37 er en særdeles flot fuldmuret villa opført i 2007, og er beliggende sidst på stikvejen samt med syd/vest vendt terrasse og have, hvilket giver perfekt beliggende for solen fra den står op til den går ned. Huset er ude som inde med et minimum af vedligeholdelse og opvarmes med jordvarmeanlæg og genvex. Der er meget kort afstand til Kloster Skole, Idræts- og Kulturcenter samt den velfungerende Brugsforening, så der er absolut tale om en attraktiv villa til børnefamilien.

Indretning:
Fra husets entré er der via mindre fordelingsgang adgang til husets bryggers, med plads til vaskemaskine og tumbler oppe i højden, og et dejligt viktualierum. Fra den kombinerede entré/bryggers er der også adgang til den integrerede garage på 38 kvm. Børneafdeling med to gode store værelser og et dejligt badeværelse med bruseniche og lyse elementer. Køkkenalrummet er et helt fantastisk lyst, lækkert og meget indbydende rum. Her er der virkelig kræset for enhver detalje. Stort flot Invita køkken med masser af skabs- og bordplads og med en dejlig spiseplads med barstole. Fra alrummet er der et skønt stort vinduesparti og udgang til terrassen og haven. Stuen og alrummet er adskilt med fransk dør. Ved alrummet er der yderligere et børneværelse samt husets soveværelse med stort walk inn rum og med eget badeværelse med både bruseniche og badekar.

En helt igennem flot og gennemført villa med en skøn have, hvor der er flere skønne lækroge, bålsted og med udsigten til åben marker. Boligen skal opleves, der er virkelig meget bolig for pengene på Nordmarken 37 i Kloster.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.