Lodbergsvej 323A, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Unikt beliggende fritidshus i Søndervig

Lodbergsvej 323A er beliggende helt fantastisk i en gryde og bygget op ad klitten, hvilket giver en helt særlig planløsning, hvor boligarealet kun dækker over alrummet og værelser. 46 kvm gangarealer og badeværelser er noteret som kælderareal, hvilket gør, at huset er med et samlet areal på 142 kvm. Adgang til huset fra parkeringen sker via trapper henover klitterne, og allerede her får man den skønne udsigt til området i Søndervig. Dette giver en helt særlig fred og ro for huset. Huset er opført af nuværende ejer, og selvom huset er brugt til udlejning, fremstår det meget velholdt og pænt ude såvel som inde.

Indretning:
Entré hvorfra der er trappe ned til underetagen, hvor husets 4 gode store værelser er beliggende. Soveværelserne ligger helt ugenert fra husets opholdsrum. Fra de 3 af værelserne er der udgang til en terrasse og med masser af klitrose i gryden, der omgiver huset. Fra terrassen er der også udvendige trapper op til de andre terrasser. I underetagen er der et stort badeværelse med spabad, bruseniche og sauna, samt et ekstra badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Overetagen er med stue og køkkenalrum i et med dejlig udsigt til klitterne og de omkringliggende huse. Herfra er der udgang til en terrasse i husets fulde længde. Køkkenet er veludstyret, og stuen er med en hyggelig sofagruppe og brændeovn.

Huset er tilmeldt udlejning ved Esmark Feriehusudlejning og har en lejeindtægt til ejer på ca. kr. 190.000,00.

Dette hus er med meget eksklusivt indretning og arkitektur og med en meget attraktiv beliggenhed - et hus som skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.