Fladsbjergvej 124, Klegod, 6950 Ringkøbing

Poolhus beliggende på kuperet klitgrund. med høj lejeindtægt.

Fladsbjergvej 124 er højt beliggende på en skøn kuperet klitgrund, hvilket giver en skøn udsigt udover området og til klitterne ned til Vesterhavet. Det gør også der rundt omkring huset er flere gode ugenerte og læfyldte solterrasser samt fra klittoppen bag huset en flot udsigt udover Ringkøbing Fjord. Huset er gennem de seneste 2-3 år blevet renoveret nye gulve i stue og køkken, nye klinkegulv i pool rummet, nyt spabad, vinduer i og gavl og i stuen er skiftet, samt brændeovnen er udskiftet. Derudover er huset i 2016 blevet malet udvendigt og indvendigt, samt der er skiftet låger på køkken- og badeværelsesarrangement. I 2013 er affugter skiftet - huset fremstår meget lyst og indbydende, og giver til ejer inkl. forbrug kr. 180-190.000,- i lejeindtægt.

Indretning: Entré hvorved der ligger et mindre værelse der er med køjerum, samt husets badeværelse med bruseniche og sauna og yderligt et stort dejligt værelse med dobbeltseng. Stort stue og køkkenalrum i et, med et rigtigt skønt køkken, som virkeligt er hjertet i huset, med en skøn spiseplads med kig ned i pool rummet og kig ned i stuen, som er nedsænket i forhold til den øvrige del af beboelsen. Stuen er et absolut meget indbydende med hensyn til lysindfald, og med udgang til en dejlig syd/vestvendt terrasse. Fra stuen har man også et rigtigt godt overblik til pool rummet, således man trygt kan lade børnene bade og lege i poolen. Pool rummet er med stort vinduesparti der giver en flot udsigt til området, og herved plads til et lille cafesæt, så man kan sidde og hygge sig i pool rummet, nyde en dukket og hoppe i en poolen.

Et helt igennem skønt planet hus, der er i en rigtig fin stand, hvor den meget fin lejeindtægt gør dette hus meget velegnet som alternativ opsparing, hvortil der også er mulighed for eget brug af huset i de ledige uger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.